Νέο ταμείο χθες, άσος στο ντέρμπι και over στην Πορτογαλία σήμερα

Αν και κοιτάξαμε σε ζόρικα σημεία χθες, επιβεβαιώθηκαν και τα 2…

Δεν πέρασε ο καθαρός άσος της Παλέρμο, αλλά το 1Χ σε συνδυασμό με το διπλό της Σαουθάμπτον, πλήρωσαν σε καλή απόδοση. Σήμερα έχουμε ξεχωρίσει το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας και θα το συνδυάσουμε με ένα over από την Πορτογαλία.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Α΄Γύρος: Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 2-2

Προϊστορία (10ετίας, με γηπεδούχο Μάντσεστερ Σίτι): 5N-1I-4H

Δεν κατάφερε να μείνει παραπάνω από 1 αγωνιστική στην κορυφή η Σίτι, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον στο Goodison Park και έτσι έμεινε και πάλι στο -2 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Πήρε το προβάδισμα στο 74΄, αλλά η χαρά της κράτησε μόλις 4 λεπτά. «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά θεωρώ ότι μας στοίχισε η αστοχία μας σήμερα και δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη», το σχόλιο του Πελεγκρίνι για το ματς. Όσον αφορά την φόρμα της πάντως, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αήττητη εδώ και 14 επίσημα παιχνίδια. Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε μεσοβδόμαδα η Σίτι, καθώς απέκτησε από την Σουόνσι τον Μπονί (20/9), με τον επιθετικό να μην είναι διαθέσιμος απόψε, καθώς βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα, όπως και ο συμπατριώτης του Τουρέ. Εκτός και οι Τζέκο και Νασρί, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Απουσίες: Μπονί (Ε, 0/0), Τουρέ (Μ, 18/7), Νασρί (Μ, 16/0), Τζέκο (Ε, 11/2)

Με νίκη προχώρησε και η Άρσεναλ στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε εύκολα της Στόουκ με 3-0. «Παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Είχαμε την κατοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που δεν επέτρεψε ευκαιρίες στον αντίπαλο και για αυτό κρατήσαμε και το 0 πίσω», το σχόλιο του Βενγκέρ για τον αγώνα. Ήταν η 3η νίκη της Άρσεναλ στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος (3-1-1), αποτελέσματα που την έφεραν σε απόσταση βολής από την 4η θέση. Υπάρχουν κάποιες σημαντικές απουσίες για την Άρσεναλ, με τον Βενγκέρ να μην μπορεί να υπολογίζει στους Αρτέτα, Γουίλσιρ, Ντεμπισί και Γουέλμπεκ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Οζίλ (7/1), που ίσως βρεθεί στην αποστολή για το σημερινό ματς.

Απουσίες: Αρτέτα (Μ, 7/0), Γουίλσιρ (Μ, 9/1), Ντεμπισί (Α, 10/1), Γουέλμπεκ (Ε, 16/4)

Εκτίμηση: Και οι 2 ομάδες δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Σε μια ασφαλής επιλογή το goal/goal είναι μια προτίμηση, αλλά με δεδομένη την δυναμική που βγάζει η Σίτι στην έδρα της, αξίζει το ρίσκο (μιας και μιλάμε για ντέρμπι) του άσου.

Σπόρτινγκ Λ. – Ρίο Άβε

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Σπόρτινγκ) 6Ν-1Ι-1Η

Τυχερή στάθηκε η ομάδα της Σπόρτινγκ στο τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα αφού στην έδρα της Μπράγκα κατάφερε να πάρει τη νίκη κυριολεκτικά στη τελευταία φάση του αγώνα. Πολυτιμότερος παίκτης της μπορεί να θεωρηθεί ο τερματοφύλακας Ρούι Πατρίσιο, ο οποίος έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Γενικά η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αρκετά καλή, αλλά σημασία έχει ότι το γκολ του Τανάκα στο 94′ της χάρισε μια υπερπολύτιμη νίκη. Εντός έδρας η ομάδα έχει αήττητο με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες. Για το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε κόντρα στη Μποαβίστα την οποία και κέρδισε με 1-0 (σκόρερ ο Τανάκα). Για το παιχνίδι δεν μπορούν να υπολογίζονται οι διεθνείς Σλιμάνι και Έλντον.

Απουσίες: Σλιμάνι (Ε, 12/7), Έλντον (Ε, 2/0), Αντριέν (Μ, 16/3), Μαουρίσιο (Α, 14/0)

Άτυχη στάθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στη Μαρίτιμο η Ρίο Άβε φέρνοντας λευκή ισοπαλία. Η ομάδα του Μάρτινς δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο αφού συνολικά η ομάδα δημιούργησε όλες και όλες 4 επικίνδυνες φάσεις. Με αυτή την ισοπαλία βρίσκεται στην 6η θέση έχοντας εκτός έδρας 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με 4 over και 4 under. Για την ομάδα παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα ο αμυντικός Νούνο που ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει ενώ αμφίβολος για τον αποψινό αγώνα θα είναι και ο έτερος αμυντικός Πίντο.

Απουσίες: Μαρσέλο (Α, 11/1), Πρενς (Α, 13/0), Μπόας (Α, 7/0)

Εκτίμηση: Πολλές και σημαντικές θα είναι οι απουσίες αμυντικών στην φιλοξενούμενη γεγονός που μας οδηγεί στην επιλογή του over 2.5.

Και μην ξεχνάτε ό,τι, στο Foxbet θα βρείτε αναλυτική σύγκριση για τα μπόνους των εταιριών, τις καλύτερες αποδόσεις και την ασφάλεια πληρωμών στο πεδίο Bonus Stoixima.

Exit mobile version