Ενα φαβορί και μια κόντρα σε μεγάλες αποδόσεις

Επιστρέφουμε και πάλι σε φουλ αγωνιστική δράση, με το Σαββατιάτικο κουπόνι να βγάζει πολλές επιλογές.

Καλό Σαββατοκύριακο από την ομάδα του Foxbet. Ανεβάζουμε τις αποδόσεις σήμερα και κοιτάμε 2 παιχνίδια σε Αγγλία και Ιταλία, σε σημεία που μπορούν να παιχθούν και μονά, αλλά και σε δυάδα με μικρότερο ποντάρισμα.

Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον

Α΄ Γύρος: Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ 4-0

Προϊστορία (10ετίας, με γηπεδούχο Νιούκαστλ) 2N-1I-0H

Είχε την υπεροχή των κινήσεων στο πρώτο μέρος, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκε γκολ στο 43΄ και κάπου εκεί κατέρρευσε η Νιούκαστλ. Στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να έχει την ίδια απόδοση, δέχθηκε και 2ο τέρμα για το τελικό 2-0 από την Τσέλσι. Παραμένει ακόμα με τον υπηρεσιακό Κόρβερ στον πάγκο, που σε συνάντηση με τους παίχτες μεσοβδόμαδα προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό. Είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, καθώς έχει μια νίκη στα τελευταία 8 επίσημα παιχνίδια, δεχόμενη 20 γκολ στο διάστημα αυτό. Την κακή αγωνιστική κατάσταση έρχονται να συμπληρώσουν οι αρκετές απουσίες που έχει η ομάδα, 9 τον αριθμό. Σημαντικότερες αυτές των Σ. Τέιλορ, λόγω τραυματισμού και Τιοτέ και Σισέ που βρίσκονται στην Αφρική ενόψει του Κόπα Άφρικα που ξεκινάει σήμερα.

Απουσίες: Ντε Γιονκ (Μ, 2/0), Ομπερτάν (Μ, 6/0), Άαρονς (Μ, 3/1), Έλιοτ (Τ, 3/0), Ρ. Τέιλορ (Α, 2/0), Σ. Τέιλορ (Α, 13/1), Αμπέιντ (Μ, 3/0), Τιοτέ (Μ, 11/0), Σισέ (Ε, 13/9)

Αν και είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, χάρη σε γκολ του Τάντις στο 69΄η Σαουθάμπτον πήρε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Γιουνάιτεντ και την ξεπέρασε στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Μεσοβδόμαδα πήρε μια επαγγελματική νίκη με 0-1 στην έδρα της Ίπσουιτς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Έχει βρει την φόρμα της και πάλι, καθώς είναι αήττητη στα τελευταία 7 παιχνίδια ανεξαρτήτου διοργάνωσης (5-2-0), με τη μια από τις 2 ισοπαλίες να είναι για το κύπελλο και η άλλη αυτή κόντρα στην Τσέλσι για το πρωτάθλημα. Και η Σαουθάμπτον βέβαια έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες. Εκτός λόγω τραυματισμού 4 παίχτες, με τις απουσίες των Αλντερβάιρελντ και Γουεϊνιάμα να είναι πολύ σημαντικές, ενώ και οι Γιοσίντα και Μανέ που απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, προκαλούν δυσάρεστο πονοκέφαλο στον Κούμαν.

Απουσίες: Μανέ (Ε, 14/4), Γιοσίντα (Α, 11/1), Μαγιούκα (Ε, 5/0), Χεσκεθ (Μ, 2/0), Ροντρίγκεζ (Ε, 0/0), Αλντερβάιρελντ (Α, 16/1), Γουεϊνιάμα (Μ, 19/3), Ροντρίγκεζ (Ε, 0/0)

Εκτίμηση: Το μόνο κοινό που έχουν οι 2 αντίπαλοι είναι οι πολλές απουσίες. Κατά τα άλλα η Σαουθάμπτον είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αξίζει το ρίσκο του διπλού, καθώς παίχτες όπως ο Πελέ και ο Τάντιτς, μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Κούμαν,

Παλέρμο – Ρόμα

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Παλέρμο): 6Ν-2Ι-4Η

Σε ένα εκπληκτικό αγώνα στη Τοσκάνη, με 7 γκολ να σημειώνονται και ευκαιρίες εκατέρωθεν, η Παλέρμο αποχαιρέτησε το αήττητο των 9 σερί αγώνων την προηγούμενη αγωνιστική αφού ηττήθηκε με σκορ 4-3 από τη Φιορεντίνα. Ένα πρώτο ημίχρονο με μοναδικό τέρμα αυτό του Πασκουάλ στο 20΄λεπτό και ελάχιστες ευκαιρίες, σίγουρα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Αρχικά λοιπόν ο Μπασάντα στο 51΄λεπτό θα δώσει την ψευδαίσθηση στους Βιόλα ότι καθάρισαν το ματς, με τον Κουαζόν όμως να έχει διαφορετική γνώμη και ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 52΄λεπτό, να πετυχαίνει 2 τέρματα στο 59΄ και 61΄λεπτό. Ο Μοντέλα πίεσε πάλι τους φιλοξενούμενους και με τον Κουαρδάδο αρχικά στο 64΄λεπτό και τον Χοακίν στο 74΄να δίνουν εκ νέου προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα της Φλωρεντίας. Ο Ιακινι πάντως το πάλεψε μέχρι τέλους με τον Μπελλότι να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα και τελευταίο της ομάδας του στο 81΄λεπτό. Με μία αμφιβολία, αλλά πολύ σημαντική αν αυτή επιβεβαιωθεί, θα παρατάξει ο Ιακίνι την ομάδα του απέναντι στους Ρωμαίους. Αμφίβολος είναι ο Ντιμπαλά και αυτό σημαίνει πολλά για την επιθετική γραμμή των Σικελών. Ο Μπελότι πάντως θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντιμπαλά, αν ο τελευταίος δεν τα καταφέρει τελικά να δώσει το παρών, την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της Παλέρμο δηλώνει ότι απέρριψε πρόταση αγοράς για τον συγκεκριμένο παίκτη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Απουσίες: –

Αύξηση της απόστασης από τη Γιουβέντους είδε η Ρόμα την προηγούμενη αγωνιστική, αφού η ίδια έμεινε ισόπαλη στο ξεχωριστό«Derby della Capitale». Η Λάτσιο μπορούσε να κάνει πάντως μεγαλύτερη ζημιά από ότι το τελικό 2-2 το οποίο έληξε το ντέρμπι. Το ιδανικό ξεκίνημα ανήκε στους Λατσιάλι, με τους εκπληκτικούς Μάουρι και Άντερσον να μοιράζονται γκολ και ασίστ και να διαμορφώνουν το σκορ υπέρ της Λάτσιο σε 0-2. Ο Τόττι παρόλο αυτά στάθηκε στο ύψος του σαν αρχηγός, αφού σκόραρε δις και έκοψε τη χαρά της νίκης από τη Λάτσιο. Όχι και η καλύτερη εικόνα πάντως για την ομάδα του Ρούντι Γκαρθία, που αν και επανήλθε από δύσκολο σκορ, μπορούσε να χάσει το ντέρμπι αν ο Κλόζε ήταν πιο εύστοχος.. Με τον «Λολίτο», τον πρόεδρο της Λάτσιο, να δηλώνει μετά το ντέρμπι ότι στοιχηματίζει την προεδρία του, στο ότι η Ρόμα δεν θα πάρει τον τίτλο φέτος, ο Ρούντι Γκαρθία απάντησε ότι «δεν θα το βάλουμε κάτω». Καλό αυτό για τον Γάλλο τεχνικό, γιατί στο αγωνιστικό τομέα και συγκεκριμένα σε αυτό των απουσιών τα πράγματα είναι δύσκολα. Συγκεκριμένα, χωρίς τους σημαντικούς Ντε Ρόσσι, Ζερβίνιο, Ναινγκολλάν, Κειτά και αμφίβολους Μανωλά και Τόττι η Ρόμα σίγουρα δεν έχει πολλές επιλογές, με την μεσαία γραμμή της να είναι εύκολα προβλέψιμη για τον Ιακίνι.

Απουσίες: Καστάν (Α, 1/0), Κειτά (Μ, 19/1), Μπαλτζαρέττι (Α, 0/0), Ζερβίνιο (Μ, 19/5), Ναινγκολλάν (Μ, 23/3), Ντε Ρόσσι (Α, 16/1)

Εκτίμηση: Η λήξη του πρώτου γύρου επιφυλάσσει δυνατό αγώνα στη Σικελία για τη Ρόμα, που βρίσκεται σε κομβικό σημείο, αφού δεν την παίρνει να μείνει και άλλο πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Με τόσες σημαντικές απουσίες ενόψει Παλέρμο και σε μία έδρα που λίγοι θα περάσουν φέτος, η ομάδα του Ρούντι Γκαρθία μάλλον έχει βουνό να ανέβει. Θα παίξουμε κόντρα τη Ρόμα σε απόδοση 3.60, ενώ πιο συνετή επιλογή ο άσος (DNB) καθώς και το 1Χ.

Και μην ξεχνάτε ό,τι, στο Foxbet φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο του στοιχήματος και του online casino.

Exit mobile version