Αρχή με goal – goal

Καλό στοιχηματικό τριήμερο από την ομάδα του Foxbet.gr.

Νέα στήλη, που σε συνεργασία με το dokari.gr θα προσπαθήσει να σας οδηγήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες στοιχηματικές επιτυχίες. Επιστρέφουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς πρωταθλημάτων και ρίχνουμε κλεφτές ματιές στην Ιβηρική, ποντάροντας σε παιχνίδι του Ισπανικού πρωταθλήματος. Πάμε να δούμε τι έχουμε.

Λεβάντε – Λα Κορούνια

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Λεβάντε): 1Ν-0Ι-4Η

Μετράει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Λεβάντε. Τελευταία της νίκη στις 23 Νοεμβρίου στο εντός έδρας με την Βαλένθια, έχοντας μαζέψει έκτοτε 3 βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες. Την Τρίτη αντιμετώπισε την Μάλαγα εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του κυπέλλου Ισπανίας και ηττήθηκε με 2-0. Προηγήθηκε η ήττα με 3-1 εκτός από την Ατλέτικο Μαδρίτης την προηγούμενη αγωνιστική. Ζόρισε την αντιπαλό της για περίπου ένα εικοσάλεπτο από την στιγμή που μείωσε σε 2-1 στο 61′ με τον Ελ Ζαρ για να δεχτεί το 3-1 στο 81′ και να πετάξει λευκή πετσέτα. Ο αρχηγός της ομάδας Ναβάρο με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ ζήτησε την στήριξη του κόσμου. «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε όχι μόνο για να ανέβουμε στην βαθμολογία, αλλά και για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή μας». Αποδίδει καλύτερα εντός όπου μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Αξιοσημείωτο πως τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Λεβάντε εμφάνισαν over. Στα αγωνιστικά, ο αρχηγός και βασικός στόπερ Ναβάρο είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει, ενώ ο χαφ Καμαράσα είναι ανέτοιμος και είναι αμφίβολος. Σημαντική και η απουσία του Ντιόπ που έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα για τον Αλκαράθ.

Απουσίες: Ναβάρο (Α, 11/0), Καμαράσα(?) (Μ, 9/1), Ντιόπ (Μ, 14/0)

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες (η μία για το κύπελλο) την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες η Λα Κορούνια, καθώς επικράτησε 1-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Ριαθόρ» στο οποίο θα στηριχθεί για να μείνει στην κατηγορία. Προηγήθηκε στο 23′ σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και όντας συμπαγής αμυντικά πήρε αυτήν την σημαντική νίκη και ανέβηκε στην 16η θέση μία θέση και έναν βαθμό πάνω από την αυριανή αντίπαλό της. Εκτός έδρας είναι κακή καθώς έχει να κερδίσει από 26 Σεπτεμβρίου, έχοντας 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Απέκτησε με την μορφή δανεισμού τον επιθετικό της Γουϊγκαν Οριόλ Ριέρα που ίσως κάνει ντεμπούτο αύριο. «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Πιστεύω πως η Λα Κορούνια είναι η κατάλληλη ομάδα για μένα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της» δήλωσε στον ισπανικό τύπο ο Ριέρα που είχε ένα γκολ σε 13 εμφανίσεις στην Τσάμπιονσιπ. Στα αγωνιστικά, ο Λούκας παραμένει εκτός και δεν θα αγωνιστεί, ενώ και ο στόπερ Σίντνεϊ είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει. Εκτός θα μείνει και ο μεσοεπιθετικός Φαρίνα που είναι τραυματίας.

Απουσίες: Φαρίνα (Μ, 12/1), Σίντνεϊ (Α, 14/0), Λούκας (Μ, 2/1)

Εκτίμηση: Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Σε καλό δρόμο δείχνει η Λα Κορούνια με τις δύο νίκες στα τρία τελευταία για το πρωτάθλημα και μπορεί να σκοράρει απέναντι στην Λεβάντε που χρειάζεται την νίκη. Καλή επιλογή σε πολύ καλή απόδοση το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G – 2.10).

Και μην ξεχνάτε ό,τι, στο Foxbet θα βρείτε καθημερινά προγνωστικα στοιχηματος από το κουπόνι του ΟΠΑΠ και το διαδίκτυο.

Exit mobile version