Σαν σε προπόνηση πέρασε από την Αμαλιάδα ο Παναθηναϊκός

Με σβηστές μηχανές πέρασε από την Αμαλιάδα ο Παναθηναϊκός, πραγματοποιώντας μια πολύ επιβλητική εμφάνιση αντί του Κοροίβου, που του έδωσε την άνετη νίκη με 55 – 76.

Ο εξάστερος αντιμετώπισε τον Κόροιβο στην έδρα του και έδειξε ποιος το καλό του πρόσωπο ακόμα και με σβηστές τις μηχανές.

Οι Πράσινοι δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη διαφορά καθώς ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο πέρασαν μπροστά με 10 πόντους. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έλεγξε το παιχνίδι καθόλη τη διάρκεια του, αφήνοντας τους αντιπάλους τους σε χαμηλό σκορ σε όλες τις περιόδους. Αν και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχος στο παιχνίδι, κατάφερνε να ανανεώνει τις επιθέσεις του και να είναι μπροστά στο σκορ. Ο Κόροιβος αντιμετώπιζε εξίσου μεγάλο πρόβλημα ευστοχίας, με πολύ κακά ποσοστά εντός και εκτός πεδιάς. Ο Τσάβι Πασκουάλ αξιοποίησε όλους τους παίκτες του και δοκίμασε καινούργια συστήματα. Ικανοποιητικό χρόνο στο παιχνίδι πήραν Παππάς και Χαραλαμπόπουλος που προσέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα τους. Οι παίκτες του τριφυλλιού κατάφεραν να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι ακόμα και με σβηστές τις μηχανές, δεδομένου του παιχνιδιού που έρχεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ εναντίον της Μπάμπεργκ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με 24 – 39.

Στον ίδιο ρυθμό ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με τους Πράσινους να μένουν μπροστά στο σκορ με διψήφιο αριθμό πόντων στη διαφορά. Οι γηπεδούχοι έκαναν πολλά λάθη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ελέγξουν τον αντίπαλό τους σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός είχε αντίπαλο την αστοχία του στο παιχνίδι, καθώς είχε εξαιρετικά κακά ποσοστά στα εκτός πεδιάς σουτ. Ακόμα, όμως και αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει πίσω, με αποτέλεσμα να αυξάνει το προβάδισμα του με το πέρασμα του χρόνου. Το τριφύλλι κατέβασε ταχύτητες φανερά στο τελευταίο δεκάλεπτο παίζοντας πιο χαλαρή άμυνα αλλά και συντονισμένη επίθεση χωρίς αιφνιδιασμούς. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν μοιρασμένους πόντους στο παιχνίδι μετά από πολύ καιρό, γεγονός που έδειχνε την καλά οργανωμένη προσπάθεια στην Αμαλιάδα. Και οι δύο ομάδες αντιμετώπιζαν πρόβλημα από τη γραμμή των βολών, παρ’ όλα το σκορ διατηρήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα για τους πράσινους, τους οποίος βρήκε το τέλος του αγώνα να κατακτούν τη νίκη με 76-55.

Exit mobile version