Δήλωση σοκ από τον αρχηγό του στρατού των ΗΠΑ: «Θα χτυπήσουμε Ρωσία, Κίνα και θα…»

Μήπως βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Σε δηλώσεις που δείχνουν ότι πολύ επικίνδυνοι άνθρωποι ελέγχουν την μοίρα του πλανήτη και την υπερατλάντια περιοχή προχώρησε ο αρχηγός του αμερικανικού Στρατού στρατηγός Mark Milley ο οποίος δήλωσε με έμφαση «Θα καταστρέψουμε τους εχθρούς μας» εννοώντας την μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη, την Ρωσία αλλά και την Κίνα!

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτούς που θέλουν να μας κάνουν κακό (η γνωστή αμερικανική εμμονή) ότι οι αμερικανικές ΕΔ παρά τις προκλήσεις παρά τον επιχειρησιακό μας φόρτο, παρά τα όσα κάνουμε, θα σας σταματήσουμε και θα σας χτυπήσουμε τόσο σκληρά όσο δεν έχετε χτυπηθεί ποτέ. Μην αμφιβάλεται για αυτό» είπε με στόμφο ο Milley.

Ο στρατηγός προειδοποίησε την Ρωσία και άλλες χώρες που εκμεταλεύθηκαν το γεγονός ότι οι ΗΠΑ ήταν συκγεντρωμένες στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

«Άλλες χώρες όπως η Ρωσία, το Ιράν, η Κίνα, η Βόρεια Κορέα έκαναν σχολείο πάνω μας, μελέτησαν τις τακτικές μας, τα δόγματά μας, τον εξοπλισμό μας, τηνοργάνωσή μας, την εκπαίδευσή μας την ηγεσία μας και αναθεώρησαν τα δικά τους δόγματα και εκμοντερνίζουν τις ένοπλες δυνάμεις τους με την προοπτική να μας κερδίσουν στο μέλλον»

«Ο επόμενος πόλεμος θα είναι πολύ θανατηφόρος, περισσότερο απο οποιονδήποτε αντιετώπισε ποτέ ο Στρατός μας από τον Β’ ΠΠ και θα περιλαμβάνει μάχες σε αστικές περιοχές. Μην αμφιβάλετε μπορούμε τώρα και θα διατηρήσουμε την ικανότητα ταχύτατης ανάπτυξης δυνάμεων και θα καταστρέψουμε τον αντίπαλό μας παντού και οπουδήποτε».

Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Exit mobile version