Survivor Spoiler 16-6: Το έπος Μαρτίκα και η προοπτική του τελικού

Survivor Spoiler 16-6: Οταν διεξάγονται οι ψηφοφορίες με τη συμμετοχή του τηλεοπτικού κοινού, τα φαβορί πάνε περίπατο. Και πολλά εξ αυτών σπίτι τους…

Αν κάτι μας διδάσκει το φετινό Survivor, δεν είναι τίποτα άλλο απ’ το γεγονός πως οι συνεχόμενες εκπλήξεις και το… έπος Μαρτίκα είναι προϊόν των εξαιρετικά αμφίρροπων ψηφοφοριών.

Και με τη συμμετοχή 4 υποψηφίων στην ψηφοφορία της Τετάρτης, ο Σπύρος είχε ακόμα πιο εύκολο έργο ώστε να καταφέρει να βάλει από κάτω έναν αντίπαλο και να πανηγυρίσει για 11η φορά την παραμονή του στο παιχνίδι.

Αν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας του Μαρτίκα…

Εχει πετάξει εκτός παιχνιδιού το μισό Survivor… Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 11 αντιπάλους και αυτό δεν μπορεί να είναι ούτε τυχαίο, αλλά ούτε και… μελετημένο!

Ο Μαρτίκας έχει δυναμική στις ψηφοφορίες, ικανή να τον κρατά μέσα στο παιχνίδι όσο ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτές δεν είναι πολύ μεγάλος.

Αυτό σημαίνει πως το δικό του κοινό του δίνει τη βάση για να μπορέσει να κάνει παιχνίδι και ουσιαστικά δεν μπορεί κανένας να μην του αναγνωρίσει πως δεδομένων των συνθηκών και των αγωνιστικών του δυνατοτήτων, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor.

Και μόνο το ρεκόρ που διαμόρφωσε και φέρει πια την υπογραφή του, δηλαδή του παίκτη με τις περισσότερες υποψηφιότητες και τις περισσότερες επιτυχίες παραμονής στο ελληνικό Survivor, είναι μια τεράστια νίκη για τον Μαρτίκα.

Θα καταφέρει να αντέξει ο Σπύρος μέχρι και την τελική φάση;

Η λογική λέει πως όχι, όμως μέχρι σήμερα η παρουσία Μαρτίκα στο Survivor έχει κάνει… σκόνη κάθε ίχνος λογικής.

Παραδοσιακά, πάντως, ο Ατζούν λατρεύει τους πιστούς παίκτες, εκείνους που από τη μέρα που μπήκαν μέχρι και τη μέρα που θα βγουν δεν έχουν αλλάξει ούτε κατά 1% τη στάση ζωής τους μέσα στο Survivor.

Κρατήστε την αυτή τη λεπτομέρεια, γιατί ο Σπύρος Μαρτίκας είναι αυτό που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί στο φινάλε της φετινής σαιζόν, «φαινόμενο» για τα δεδομένα του Survivor.

Οπότε, αν δείτε τον Σπύρο να αντέχει και την επόμενη εβδομάδα και να πετά εκτός παιχνιδιού και τον Νίκο Γιάννη, τότε μην αποκλείσετε τίποτα για τη συνέχεια…

Exit mobile version