Survivor: Η Μαρία Αντωνά είδε την Σοφιάννα – Τι είπαν για Σοϊλέδη

Survivor: Η Μαρία Αντωνά, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη συναντήθηκε με την Σοφιάννα Αβραμάκη και αποκάλυψε όσα είπαν οι δύο γυναίκες.

Η Μαρία Αντωνά ανέφερε σήμερα στο Open πως με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα η Σοφιάννα, της έστειλε μήνυμα και συναντήθηκαν την Κυριακή.

«Ήταν πολύ γλυκιά η προσέγγισή της. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να απαντήσω θετικά στην πρόσκλησή της. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί που μου είπε τη δική της αλήθεια μέσα από τα μάτια της.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν κι εκείνη πολύ ταραγμένη γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης. Δηλαδή και αυτή η πληροφορία που μπορεί να υπήρχε ότι κάτι ακούγεται γύρω από αυτούς. Κι αυτό που είναι πως “συνειδητοποιώ βλέποντας τα άρθρα, βλέποντας την οικογένειά μου, ειλικρινά ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει συμβεί όλο αυτό”.

Έχει δει ένα μέρος του υλικού, έχει διαβάσει σχόλια και είναι πολύ στενοχωρημένη κυρίως για την οικογένειά της. Γιατί μου είπε, “όσο δύσκολο είναι για εσένα, που προφανώς είναι πολύ δύσκολο γιατί είσαι δημόσιο πρόσωπο, τόσο δύσκολο είναι και για εμένα γιατί πρέπει να απολογηθώ στη μητέρα μου, στον πατέρα μου και γενικότερα μπαίνω σε μία φάση να απολογούμαι”.

Δεν είναι ωραίο και για το κορίτσι. Ενώ έχει κάνει ένα τέτοιο βήμα, μπήκε στο ριάλιτι για τον δικό της σκοπό, να τη ρωτάνε συνέχεια για εμένα».

Exit mobile version