Survivor Spoiler 5-3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler 5-3: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού; Το Dokari έχει την απάντηση.

Νέα εβδομάδα ξεκινά απόψε για το Survivor με τους Διάσημους στην πίεση και τους Μαχητές στην… απόλαυση των συνεχών επιτυχιών που τους έχουν προσφέρει ουκ ολίγες δυνάμεις.

Τα είχαμε πει πολλές φορές κατά το παρελθόν ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το φετινό το πιο ανατρεπτικό από όλα τα προηγούμενα.

Και άλλη μια ανατροπή θα διαδραματιστεί απόψε, με την είσοδο ακόμα δύο νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα, τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίοα έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό παίζοντας και σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο.

Ο Στάθης Σχίζας θα ενισχύσει από σήμερα την ομάδα των Διασήμων η οποία είχε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης.

Στο Survivor μπαίνει απόψε και μια νεαρή κοπέλα, η πιο μικρή σε ηλικία στο φετινό παιχνίδι και συγκεκριμένα η 20χρονη Τζο Μαριδάκη.

Η Τζο γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη και σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο και πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Και αυτή η κίνηση δείχνει μελετημένη από την πλευρά της παραγωγής και θα περιμένουμε να δούμε αν όντως οι Μαχητές θα ενισχυθούν και πάλι περισσότερο, ώστε να συνεχίσουν το εντυπωσιακό τους σερί…

Survivor Spoiler – Έπαθλο Φαγητού

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού θα δούμε απόψε, όπως κάθε Σάββατο, με τους Διάσημους να μην έχουν πολλά περιθώρια να μείνουν ξανά χωρίς φαγητό και τους Μαχητές να θέλουν να δώσουν στους Κόκκινους τη χαριστική βολή.

Μην ξεχνάτε ότι ακολουθούν τα δύο αγωνίσματα για τις ασυλίες που πάντα κλέβουν την παράσταση και καθηλώνουν και οι δύο ομάδες θέλουν να μπουν σε αυτές τις μάχες με γεμάτο στομάχι.

Ποιοι θα φάνε απόψε;

Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να σπάσουν -επιτέλους- το δικό τους αρνητικό σερί και να δουν επιτέλους τα πιάτα με το φαγητό να τους περιμένουν;

ΟΧΙ…

Οι Μαχητές είναι αυτοί που κατακτούν απόψε τη νίκη στο αγώνισμα και εκείνοι που θα φάνε και θα πάνε με γεμάτο στομάχι στο αγώνισμα της Κυριακής για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Exit mobile version