Survivor spoiler: Η αποκάλυψη για την Κάτια Ταραμπάνκο που θα συζητηθεί

Survivor spoiler: Πολλά έχουν ακουστεί για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία επέστρεψε πρόσφατα στον Άγιο Δομίνικο μετά από ένα χρόνο.

Το εντυπωσιακό μοντέλο που μας είχε εκπλήξει με τις ικανότητές του στο περσινό κύκλο του ριάλιτι, όπου είχε κάτσει μερικές εβδομάδες, επέστρεψε στο ριάλιτι, όμως οι αποδόσεις της δεν είναι οι αναμενόμενες.

Πολλά ρεπορτάζ, μάλιστα, ανέφεραν πως ο Ατζουν που έδωσε γη και ύδωρ για να επιστρέψει η Κάτια, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος μιας και απέχει τόσο από το αγωνιστικό κομμάτι όσο και από τις ίντριγκες. Ενώ λέγεται ότι θέλει να της κόψει και τις ρήτρες που έχει υπογράψει.

Όμως, για το αγωνιστικό τουλάχιστον κομμάτι υπάρχει λόγος που η Κάτια είναι υποτονική και δεν αποδίδει. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος γνωστός σε όλους μας ως μισθοφόρος.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στα social media του, η Κάτια Ταραμπάνκο λίγο πριν μπει στο παιχνίδι είχε περάσει κορονοϊό και αμέσως μετά την καραντίνα της μπήκε στο Survivor.

Όπως λέει, είναι λογικό o οργανισμός της να μην μπορεί να δώσει το 100%.

Exit mobile version