Survivor Spoiler 26-2: Οι νικητές στο έπαθλο φαγητού και οι ασυλίες

Survivor Spoiler 26-2: Ανασύνταξη! Ποιοι κερδίζουν φαγητό και τι θα δούμε στις μάχες για τις δύο ασυλίες;

Νέα δεδομένα από το βράδυ του Σαββάτου στο Survivor, αφού η παραγωγή έκρινε ότι οι Μαχητές χρειάζονταν επιπλέον κινήσεις για την ενίσχυσή τους.

Ετσι, κρίθηκε σκόπιμο να ενταχθεί στη Μπλε ομάδα η Σταυρούλα Χρυσαειδή και από το Σάββατο θα τη βλέπουμε να αγωνίζεται με την ομάδα των Μαχητών, η πρωταθλήτρια του στίβου που εργάζεται πλέον ως γυμνάστρια και σίγουρα είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές επιτυχίες στην ομάδα της.

Βράδυ Σαββάτου οι Μαχητές έφτασαν σε ακόμα μια επιτυχία, αφού θα επικράτησαν των Διασήμων στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, που αποτελεί και τα… προεόρτια για τις δύο μεγάλες αναμετρήσεις κατάκτησης ασυλιών, στα επεισόδια της Κυριακής και της Δευτέρας.

Υπενθυμίζουμε πως οι Μαχητές προέρχονται από ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ που τους θέλει από το περασμένο Σάββατο έως και απόψε να έχουν γνωρίσει την ήττα μόνο στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Φυσικά, το ίδιο σερί θέλουν να επαναλάβουν και αυτήν την εβδομάδα και ξεκινούν με τον ίδιο τρόπο, κατακτώντας το Σάββατο το έπαθλο φαγητού.

Θα έχει για τους Μπλε το… μενού την ίδια εξέλιξη στα παιχνίδια για τις ασυλίες ή θα βρουν το σθένος οι Διάσημοι για να «απαντήσουν» και να αποφύγουν την απώλεια ενός ακόμη παίκτη τους;

Η απάντηση για τους νικητές της πρώτης ασυλίας ΕΔΩ.

Exit mobile version