Survivor: Η ιστορία του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά επαλαμβάνεται

Survivor spoiler: Αφού αντήλλαξαν βαριές κουβέντες και χαρακτηρισμούς Μυριέλλα Κουρεντή και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έγιναν και πάλι φίλες, προς το παρόν τουλάχιστον.

Οι σχέσεις Ναυσικάς και Μυριέλλας ήταν τεταμένες τις τελευταίες δύο ημέρες, όταν η πρώτη ψήφισε την ηθοποιό ως την πιο αδύναμη παίκτρια, στέλνοντάς της στον τάκο. Η Μυριέλλα δεν το πήρε και τόσο καλά, μάλωσε και με τον Άρη Σοϊλέδη και απομακρύνθηκε από την πρώην κολλητή της.

Όμως στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τις δύο Διάσημες να έρχονται και πάλι κοντά, ξεσπώντας σε κλάματα και αγκαλιάζοντας η μία τον άλλη.

Κάτι δηλαδή σαν τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά στο περυσινό παιχνίδι.

Λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου η Ναυσικά αγκάλιασε τη Μυριέλλα, λέγοντάς της πως την αγαπά και ας έχει αρκετά κακά. Με τη σειρά της η ηθοποιός δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή είχε έρθει πολύ κοντά της…

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν τα κορίτσια τα εννοούν πραγματικά ή πρόκειται για μία κίνηση τακτικής και στρατηγικής σε περίπτωση αποχώρησης του Σάκη Αρσενίου (όπως και έγινε), ώστε να σχηματίσουν και πάλι ομάδα με τον Άρη Σοϊλέδη.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version