Survivor Spoiler 22-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, αυτός αποχωρεί την Τετάρτη

Survivor Spoiler 22-2: Ξεκατίνιασμα! Ολα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στους Διάσημους μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν.

Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και δεν αποκλείεται στο παρασκήνιο να έχει ήδη απαιτηθεί ακόμα και η παρέμβαση της παραγωγής σε στιγμές που η ένταση στην παραλία των Κόκκινων ξέφυγε.

Και όλα δείχνουν ότι οι εντάσεις αυτές θα συνεχιστούν, καθώς η δημιουργία των παρά…ομάδων μέσα στην ομάδα δεν πρόκειται να βγουν σε καλό στους συμμετέχοντες σε αυτές.

Μυριέλλα και Ναυσικά έχουν να λύσουν τα δικά τους ζητήματα και αυτό το «ζευγάρι» θα μονοπωλήσει για αρκετό καιρό το ενδιαφέρον.

Και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο ακόμα και μετά την αποψινή νίκη και το έπαθλο επικοινωνίας που καταλήγει (και αυτό) στο στρατόπεδο των Διασήμων, να προκύψουν νέα επεισόδια μεταξύ τους, μετά την επιστροφή στην παραλία.

Οι Κόκκινοι, λοιπόν, κατακτούν τη νίκη στο αποψινό αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, μια μέρα πριν χάσουν ένα μέλος τους, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου του Νησιού, για τη διαδικασία της αποχώρησης.

Ποιος είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα πει… αντίο σε συμπαίκτες και αντιπάλους το βράδυ της Τετάρτης;

Ο Σάκης Αρσενίου τερμάτισε τελευταίος στην ψηφοφορία της Δευτέρας -απόλυτα δικαιολογημένα- και θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα…

Exit mobile version