Survivor: Χαμός – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Τάκης και Αρσενίου

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας τα έβαλε με τους Απόστολο Ρουβά και Σάκη Αρσενίου.

Έκρηξη έκανε ο Τάκης Καραγκούνιας στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/2). Ο μισθοφόρος, ο οποίος κατηγορείται ότι οργάνωσε «μιλημένη» ψηφοφορία προκειμένου να βγει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σάκης Αρσενίου, προσπάθησε να εξηγήσει στους συμπαίκτες του τι συνέβη, ενώ έκανε τα παράπονά του.

Οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν, ο Τάκης τα έβαλε με τον Ρουβά και έπειτα με τον Αρσενίου, με τον οποίο λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

«Αφήστε με να μιλήσω. Το να μην μιλάει κάποιος από ευγένεια για να μην τα κάνει μπάχαλο, δεν είναι αδυναμία» είπε αρχικά ο Τάκης ο οποίος στη συνέχεια οργισμένος είπε στον Απόστολο Ρουβά: «Εγώ δεν έχω έρθει να κάνω σόου. Όλοι σας εναντίον ενός. Εγώ δεν είμαι τηλεορασάκιας».

Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια, με τον Σάκη Αρσενίου να λέει απευθυνόμενος στον Τάκη «φοράς παντελόνια;» με τον «μισθοφόρο» να απαντάει «μην μου ξαναμιλήσεις έτσι σε παρακαλώ πολύ». «Κάτσε κάτω» απαντά ο Αρσενίου με τον Τάκη να τον πλησιάζει απειλητικά και να του λέει «σε ποιον λες να κάτσει κάτω ρε;».

Exit mobile version