Survivor Spoiler 19-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler 19-2: Απίθανα πράγματα! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού; Το Dokari έχει πάλι την απάντηση.

Επιστρέφει το Survivor στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μετά το διήμερο ρεπό Πέμπτης – Παρασκευής και το τηλεοπτικό κοινό αναμένει τις εξελίξεις, δεδομένου ότι οι Μαχητές κατόρθωσαν μετά από καιρό, στο επεισόδιο της Τετάρτης, να δουν τη χαρά της νίκης σε αγώνισμα για έπαθλο φαγητού.

Εφαγαν, λοιπόν και ανανεωμένοι, όχι όμως και… ήρεμοι, καθώς συνεχίζονται οι εσωτερικές τριβές και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ τους, μπαίνουν ξανά από σήμερα στη μάχη με στόχο να επιχειρήσουν μια καθολική αντεπίθεση.

Θα τα καταφέρουν;

Survivor Spoiler – Επαθλο Φαγητού

Πάμε, τώρα, στα φρέσκα κουλούρια…

Επαθλο φαγητού απόψε με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται, βέβαια, για τις δύο ασυλίες της Κυριακής και της Δευτέρας.

Οι Διάσημοι προέρχονται από την ήττα της Τετάρτης και θέλουν να κάνουν το come back, ενώ οι Μαχητές να επιχειρήσουν να χτίσουν ένα δικό τους σερί επιτυχιών.

Ποιοι θα δουν απόψε τη χαρά της νίκης και θα μπουν στις ασυλίες με γεμάτο στομάχι;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι Μαχητές είναι αυτοί που κατορθώνουν ξανά να πάρουν τη νίκη και για δεύτερη σερί φορά να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού.

Κρίνοντας από όσα έχουμε δει κατά το παρελθόν, είναι απόλυτα κατανοητό ότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία των Μπλε, ενώ η δεύτερη σερί ήττα των Διασήμων είναι βέβαιο ότι θα μεταφέρει την αναταραχή και τη γκρίνια στο δικό τους στρατόπεδο.

Exit mobile version