Survivor: Στην αγκαλιά του Γιάννη η Σοφιάννα

Survivor spoiler: Παρηγοριά στην αγκαλιά του Γιάννη Τσολάκη βρήκε η Σοφιάννα μετά τα όσα έγιναν στο προχθεσινό συμβούλιο.

Η Σοφιάννα νιώθει μόνη στην παραλία των Μαχητών καθώς οι φίλες της δεν την υποστήριξαν όταν τοποθετήθηκε για τον Ανδρέα Ματθαιάκη και αναζήτησε παρηγοριά στον καλό της φίλο Γιάννη Τσολάκη.

Ο Γιάννης τής έδωσε συμβουλή από εδώ και πέρα να ψηφίζει αγωνιστικά γιατί όταν δεν το κάνει νιώθει τύψεις και δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ. Θέλοντας να της ανεβάσει το ηθικό της έκανε και μία αγκαλιά.

«Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι μέχρι να φύγω από το παιχνίδι, θα ψηφίζω αγωνιστικά γιατί χθες ένιωσα ότι εκτέθηκα εγώ σε όλο το πανελλήνιο και βγήκα η πονηρή και το φίδι. Πονούσε το στομάχι μου και δεν είναι ότι κοιμήθηκα ήσυχη και δεν επηρεάστηκα από όλο αυτό», είπε νωρίτερα στους συμπαίκτες της η Σοφιάννα.

«Είναι μια απόφαση που με έκανε να μην κοιμηθώ ήσυχη το βράδυ, όπως τότε που ψηφίστηκα κι εγώ ενώ ήμουν καλή αγωνιστικά. Ένιωθα την ίδια αδικία και το ίδιο πιστεύω ότι αισθάνεται ο Ανδρέας. Δεν μου αρέσει καθόλου και δε νιώθω καθόλου καλά με αυτό.», συνέχισε.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version