Survivor Spoiler 14-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 14-2: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση.

Ξεφεύγει η κατάσταση στην ομάδα των Μαχητών, σε βαθμό τέτοιο που δεν θα αργήσει ο ερχομός της έκρηξης.

Ηδη, στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο βλέπουμε την Ασημίνα να αποχωρεί από το Συμβούλιο του Νησιού, εμφανέστατα εκνευρισμένη από όσα διαδραματίζονται στην ομάδα της.

Εμβρόντητος ο Γιώργος Λιανός προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το τι έχει συμβεί και φυσικά θα δούμε απόψε αν αυτή η αποχώρηση από τη διαδικασία του Συμβουλίου είναι μια έξαρση της στιγμής ή κρύβει κάποια απόφαση οικειοθελούς αποχώρησης από την πλευρά της Ασημίνας.

Εκτίμησή μας, πάντως, είναι πως θέμα αποχώρησης δεν υφίσταται.

Γιατί, όμως, συμβαίνουν όλα αυτά στις τάξεις των Μαχητών;

Η ήττα τους στη διαδικασία της πρώτης ασυλίας, προκάλεσε νέο γύρο αντιπαραθέσεων, καθώς προκύπτουν ουσιαστικά κατηγορίες, όπως θα δούμε σήμερα, για στημένη ψηφοφορία προκειμένου να βγει πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ο Ανδρέας, όπως σας αποκάλυψε μόνο το Dokari το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Διάσημοι είναι πλέον πανίσχυροι με την προσθήκη και του Σάκη Αρσενίου και όλα δείχνουν ότι αυτή τους η κυριαρχία δύσκολα θα βρει ουσιαστική απάντηση από τους Μαχητές.

Survivor Spoiler – Δεύτερη Ασυλία

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Απόψε διεξάγεται το αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας. Στο 1-0 οι Διάσημοι από τη νίκη της Κυριακής, στα… σχοινιά οι Μαχητές, παραμένουν για πάνω από 20 μέρες χωρίς ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

Η παραγωγή συνέδεσε τις ασυλίες με φαγητό, μπας και δουν άσπρη μέρα οι Μπλε, όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε σήμερα.

Οι Κόκκινοι είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση της νίκης και στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

Και φυσικά οι Μπλε θα παραμείνουν νηστικοί και θα οδηγηθούν ως ηττημένοι στο Συμβούλιο του Νησιού για την ανάδειξη ακόμα δύο υποψηφίων για αποχώρηση.

Exit mobile version