Survivor Spoiler 12-2: Οι 5 νέοι παίκτες και οι 2 ασυλίες

Survivor Spoiler 12-2: Ανατροπή! Κυριακή και Δευτέρα θα λύσουν τις διαφορές τους Διάσημοι και Μαχητές με φόντο τις δύο ασυλίες.

Ο γρίφος λύθηκε και τα… καλύτερα έρχονται για τους λάτρεις του Survivor, αφού παρά την είσοδο 5 νέων παικτών μέσα σε ένα διήμερο, 4 σήμερα και ενός την Κυριακή, τα δύο αγωνίσματα για την κατάκτηση ισάριθμων ασυλιών θα διεξαχθούν κανονικά…

Και οι 5 νέοι παίκτες, όπως προβλέπει ο κανονισμός, θα τύχουν προστασίας για μία εβδομάδα, απολαμβάνοντας το δικαίωμα της ατομικής ασυλίας.

Κοινώς δεν θα μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους σε περίπτωση που η ομάδα τους απωλέσει τη νίκη στο αγώνισμα με έπαθλο ασυλία, είτε την Κυριακή, είτε τη Δευτέρα.

Οπότε, ανακεφαλαιώνοντας, δεν έχει έρθει ακόμα το πλήρωμα του χρόνου για να προκύψει εβδομάδα χωρίς ασυλίες, αλλά με αγωνίσματα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία ή Ελλάδα – Ρουμανία.

Στα ερωτήματα για το ποιοι θα είναι οι νικητές στα δύο αγωνίσματα για τις ασυλίες, αλλά και το αν θα έχουμε ξανά ανατροπές ως προς τον αριθμό των υποψηφίων θα έχουμε τις απαντήσεις, έγκυρα και αποκλειστικά, όπως κάθε εβδομάδα, το πρωί της Κυριακής και της Δευτέρας.

Exit mobile version