Survivor Spoiler 9-2: Αυτός αποχωρεί σήμερα! Κλειδωμένο…

Survivor Spoiler 9-2: Βραδιά αποχώρησης η αποψινή για το Survivor. Ποιος παίκτης παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα;

Την Αθηνά και την Ευριδίκη περίμεναν πολλοί πως θα δώσουν μεταξύ τους μάχη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor, όμως όποιος λογαριάζει χωρίς το τηλεοπτικό κοινό, πέφτει θύμα εκπλήξεων…

Μια τέτοια έκπληξη θα δούμε απόψε να διαδραματίζεται σε όλη της τη διάσταση στο Συμβούλιο του Νησιού, καθώς ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι τελικώς αυτός που το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να θέσει εκτός Survivor.

Αυτή η εξέλιξη σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις και περαιτέρω αντιδράσεις εντός της ομάδας των Διασήμων, εν αναμονή και της εισόδου στο ριάλιτι επιβίωσης της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε βλέψεις για να φτάσει μακριά στη διαδρομή του φετινού Survivor, όμως το τηλεοπτικό κοινό που είναι και ο μοναδικός κριτής στο παιχνίδι, είχε διαφορετική άποψη.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχει, βέβαια και η αντίδραση της Αθηνάς -κατά κύριο λόγο- αλλά και της Ευριδίκης, καθώς οι ισορροπίες στις σχέσεις τους με την υπόλοιπη ομάδα και ιδιαίτερα με τον Λάμπρο και τον Απόστολο, βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμη καμπή.

Exit mobile version