Survivor Spoiler 6-2: Αυτός είναι φαβορί για 1ος υποψήφιος; Χαμός…

Survivor Spoiler 6-2: Πανικός! Ποιος είναι το φαβορί για να αναδειχθεί πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση;

Οι Διάσημοι προέρχονται από ένα απίστευτο σερί επιτυχιών, σερί νικών απέναντι στους Μαχητές που βρίσκονταν στα πρόθυρα της διάλυσης.

Λέμε… βρίσκονταν, διότι αυτό που θα δούμε απόψε, αποδεικνύει πως έχουν άπειρα ψυχικά, αλλά και σωματικά αποθέματα, ικανά να φέρουν τα πάνω – κάτω, να ανατρέψουν ισορροπίες και να μεταφέρουν την ένταση στο απέναντι στρατόπεδο.

Γνωρίζουμε από την έναρξη του φετινού Survivor ότι στα δύσκολα οι Διάσημοι ξεκατινιάζονται.

Φαίνεται ότι κάτι αντίστοιχο, αν κρίνουμε από όσα βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, θα παρακολουθήσουμε και απόψε.

Ισως, σε πιο ακραίο βαθμό από κάθε προηγούμενη φορά.

Απόψε, λοιπόν, το μενού έχει αγώνισμα για την πρώτη ασυλία. Δεν αλλάζει κάτι εδώ, άλλωστε ό,τι μεταδίδει το Dokari για τις εξελίξεις και στο φετινό Survivor είναι γεγονός, οπότε οι Μπλε επιστρέφουν δυναμικά και κατακτούν την πρώτη ασυλία.

Survivor Spoiler – Υποψήφιος Αποχώρησης

Πάμε, τώρα, στα φρέσκα κουλούρια…

Εδώ μιλάμε για ανάλυση δεδομένων αναφορικά με το πώς μπορούν να κινηθούν οι Διάσημοι κατά τη διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας.

Δεν γνωρίζουμε ποιος έχει πάρει την ατομική ασυλία, άλλωστε αυτό μικρή σημασία έχει, διότι η εξέλιξη αυτή αφορά στην αυριανή ψηφοφορία.

Σήμερα θα δούμε τους Κόκκινους να ψηφίζουν τον παίκτη ή την παίκτρια που θα κάνει… ποδαρικό στις υποψηφιότητες αποχώρησης.

Αν κινηθούν όπως το συνηθίζουν μέχρι τώρα τα κουκιά είναι σχεδόν μετρημένα και αυτό που εκτιμούμε είναι πως το φαβορί για να βγει με το καλημέρα στον τάκο είναι η Αθηνά. Φυσικά και Ευριδίκη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όσες και η Μυριέλλα, λόγω ιστορικού, όμως τον πρώτο λόγο πρέπει να τον έχει η Αθηνά.

Exit mobile version