Survivor Spoiler 6-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 6-2: Κλειδωμένη ανατροπή! Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση!

Τα ωραία αρχίζουν σήμερα στο Survivor. Οι Διάσημοι σαρώνουν στους στίβους μάχης τους Μαχητές κλείνοντας μια εβδομάδα σερί νικών και ρίχνοντας στα… πατώματα τους Μαχητές.

Τα δάκρυα ρέοουν άφθονα στο στρατόπεδο των Μαχητών, καθώς μια εβδομάδα χωρίς φαγητό, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι και η πιο ιδανική συνθήκη.

Ωστόσο, ο Κατσαούνης έδωσε το σύνθημα για τη μεγάλη απάντηση, καθώς οι Μαχητές δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τα… όπλα και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πώς θα αντιδράσουν απόψε στον στίβο της μάχης, διεκδικώντας τη νίκη στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία.

Survivor Spoiler – Πρώτη Ασυλία

Πάμε, τώρα, στα φρέσκα κουλούρια…

Ολα τα προγνωστικά μέχρι και την έναρξη του αποψινού αγώνα είναι υπέρ των Διασήμων.

Η προϊστορία της εβδομάδας που προηγήθηκε, άλλωστε, τους καθιστούσε ως απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και της πρώτης ασυλίας.

Ωστόσο, έχουμε ανατροπή των δεδομένων.

Οι Μαχητές αποδεικνύονται πολύ σκληρά καρύδια και βρίσκουν το ψυχικό και σωματικό σθένος, παρά την αδυναμία τους από το γεγονός ότι έχουν να φάνε σωστά μια εβδομάδα και κάνουν το μεγάλο come back.

Οι Μαχητές, λοιπόν, κατακτούν απόψε τη νίκη στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία και στέλνουν τους Διάσημους στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιό τους για αποχώρηση.

Το φετινό Survivor είναι γεμάτο ανατροπές και αυτό θα το διαπιστώνουμε καθημερινά…

Exit mobile version