Survivor: Αυτός είναι ο λόγος για την «εξαφάνιση» του Βαλάντη

Survivor spoiler: Ίσως πρόκειται για τον πιο αμφιλεγόμενο παίκτη του φετινού Survivor. Μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο ο Βαλάντης εξαφανίστηκε και όλοι αναρωτιούνται τον λόγο που δεν πήγε σε καμία εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Εξαφανισμένος για τουλάχιστον 1,5 εβδομάδα ήταν ο Βαλάντης, ο πρώην παίκτης των Διασήμων για τον οποίο προκλήθηκε σάλος μετά την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Κι ενώ όλοι νομίζαμε πως ο τραγουδιστής δεν ήθελε να βγει και να κάνει κάποια δήλωση εξαιτίας του ντόρου που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του και όσων έγιναν μέσα στο παιχνίδι, σήμερα έγινε η ανατροπή.

Ο Βαλάντης, λοιπόν, όπως δήλωσε στην Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή Love it, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, νοσεί για τρίτη φορά, και όπως είπε ο ίδιος ο ιός τον βρήκε λίγο ταλαιπωρημένο λόγω των συνθηκών στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, σήμερα θέλησε να πληροφορήσει το κοινό πως είναι καλά και ότι μόλις τελειώσει με την περιπέτεια που αντιμετωπίζει θα βγει να πει όλα όσα συνέβησαν μέσα στο Survivor και τις κόντρες που είχε.

Κλείνοντας αποκάλυψε πως όσο ήταν στο παιχνίδι έχασε 13 κιλά!

Exit mobile version