Survivor Spoiler 30-1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 30-1: Χαμός και σήμερα! Ποιοι κερδίζουν την πρώτη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση…

Ολα έγιναν (ξανά) στο Survivor όπως το Dokari σας είχε αποκαλύψει.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης εμφανίστηκε, είπε το αντίο στους συμπαίκτες του και αποχώρησε για λόγους υγείας από το Survivor, έχοντας ήδη πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, όπου τον περιμένουν και τα μέλη της ομοσπονδίας πάλης, αλλά και της ΔΟΕ, να απολογηθεί ουσιαστικά, για όσα είπε περί απόπειρας δωροδοκίας του για να στήσει τελικό αγώνα με δική του συμμετοχή.

Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο φαγητού και με γεμάτο στομάχι μπαίνουν σήμερα στα αγωνίσματα για τις δύο ασυλίες της εβδομάδας.

Survivor Spoiler – Πρώτη Ασυλία

Πάμε, λοιπόν, στα φρέσκα κουλούρια…

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Την κατάσταση στο στρατόπεδο των Μαχητών να έχει πλέον ξεφύγει, καθώς ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται απέναντι στην υπόλοιπη ομάδα, φτάνοντας στο σημείο να απομονωθεί και προφανώς να θέσει θέμα στο Συμβούλιο του Νησιού.

Θα δούμε τη Μυριέλλα Κουρεντή να προσπαθεί για ακόμη μια φορά να δικαιολογηθεί απέναντι στον Κατσαούνη, ο οποίος δεν δέχτηκε τα αναγραφόμενα στο γράμμα που του έστειλε.

Θα δούμε, όμως και πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται αφού οι Διάσημοι βρίσκονται πια και επίσημα χωρίς τον Πιλίδη στο δυναμικό τους και αγωνίζονται ξανά με την πλάτη στον τοίχο…

Από την άλλη οι Μαχητές έχοντας να επιλύσουν τα εσωτερικά τους ζητήματα, είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά προβλήματα και στον στίβο μάχης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την πρώτη ασυλία σήμερα Κυριακή 30 Ιανουαρίου, την κερδίζουν οι Διάσημοι.

Η μπίλια κάθεται ξανά στο «Κόκκινο», λοιπόν και η ένταση θα κορυφωθεί στο «Μπλε» στρατόπεδο.

Θα επανέλθουμε μέσα στη μέρα και άλλες αποκαλύψεις, καθώς το Survivor παίρνει φωτιά…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Exit mobile version