Survivor Spoiler 16-1: Φεύγει και η Μυριέλλα; Αυτή είναι η αλήθεια…

Survivor Spoiler 16-1: Τι πραγματικά συμβαίνει με τη Μυριέλλα; Ενα σερί δημοσιευμάτων από το πρωί της Κυριακής αναφορικά με το ενδεχόμενο οικειοθελούς αποχώρησης και της Μυριέλλας Κουρεντή, έχουν κάνει… άνω – κάτω το Survivor.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται το γεγονός της ψυχολογικής πίεσης που δέχεται η Μυριέλλα, μετά από όλα όσα έχουν προηγηθεί αναφορικά με τη σχέση της με τον Κατσαούνη και σε αντιδιαστολή με την επίθεση που δέχτηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους της, αλλά και τις δικές της τύψεις για την εικόνα που έχει σχηματίσει για εκείνη η σχέση της στην Ελλάδα!!!

Επίσης δεδομένο ότι με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις του Μπέλλου και του Καλαφατά, συν εκείνης της Κρυσταλλίας, υπήρξε ψυχολογική πίεση για πολλούς συμμετέχοντες που επίσης δείχνουν εξαιρετική δυσκολία προσαρμογής στις αντίξοες συνθήκες επιβίωσης στον Αγιο Δομίνικο.

Ομως και εδώ είναι η δική μας αποκάλυψη, η Μυριέλλα Κουρεντή δεν συμπεριλαμβάνεται σε εκείνους τους παίκτες που θα «λυγίσουν» και θα πουν… αντίο στον Αγιο Δομίνικο.

Αυτό σημαίνει πως θέμα οικειοθελούς αποχώρησής της δεν τέθηκε και δεν τίθεται. Η Μυριέλλα συνεχίζει κανονικά την παρουσία της στο Survivor.

Exit mobile version