Survivor spoiler: Σκάει βόμβα με αποχώρηση – σοκ Μυριέλλας Κουρεντή;

Survivor spoiler: Περονόσπορος… έχει πέσει στον Άγιο Δομίνικο με τους παίκτες των δύο ομάδων να αποχωρούν οικειοθελώς παρά τις αυστηρές ρήτρες των συμβολαίων που έχουν υπογράψει με την Acun Media.

Μετά τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος άνοιξε τον χορό των οικειοθελών αποχωρήσεων, σειρά έχουν τρεις παίκτες από την ομάδα των Μπλε οι οποίοι αναμένεται να τεθούν οριστικά εκτός παιχνιδιού, αφού δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην πίεση και την κακουχία, βάζοντας την σωματική και ψυχολογική υγεία τους πάνω από όλα.

Ετσι, λοιπόν, μετά τον Γιάννη Χατζηγεωργίου που έκανε την αρχή και την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη που πήρε τη σκυτάλη από τους Μαχητές και τέθηκε εκτός για ιατρικούς λόγους, έσκασε σαν βόμβα η απόφαση του Σταμάτη Καλαφατά και του Θανάση Μπέλλου να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το Survivor.

Η είδηση που έφερε στο φως χθες το dokari ισχύει και πλέον αυτό που μένει να δούμε είναι το πότε θα προβληθεί και θα ανακοινωθεί η αποχώρησή τους, πιθανότατα στο Συμβούλιο του Νησιού της Κυριακής ή το αργότερο της Δευτέρας.

Ίσως πάλι η μία να ανακοινωθεί σήμερα και η άλλη αύριο. Το σημερινό τρέιλερ πάντως μάς προϊδεάζει για εξελίξεις και ίσως για κάποιες που δεν είχαμε καθόλου στο νου. Αυτές έχουν να κάνουν με την ψυχολογία της Μυριέλλας Κουρεντή, την οποία ακούμε στο τρέιλερ να λέει πως δεν αντέχει άλλο και ίσως να αποχωρήσει.

Λέτε τις επόμενες μέρες να είναι η πέμπτη οικειοθελής αποχώρηση;

Exit mobile version