Survivor: Η αλλαγή που έκανε στο Instagram ο Γιάννης Λυγνός μετά τα φιλιά της Μυριέλλας Κουρεντή

Survivor: Social media και γενικά όλος ο μιντιακός κόσμος ασχολείται με τον σύντροφο (;) της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννη Λυγνό και πώς σχολιάζει τα τρυφερά ενσταντανέ της ηθοποιού με τον αγρότη των Μαχητών. Φυσικά, το ειδύλλιο απασχολεί και τους παίκτες του παιχνιδιού, με την ομάδα των Διασήμων να είναι έξαλλη…

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολιάστηκε έντονα η σχέση της ηθοποιού και του αγρότη και η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον σύντροφό της, προκειμένου να μάθει την αντίδρασή του για το απροκάλυπτο, πλέον, φλερτ.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο Γιάννης Λυγνός είναι ψύχραιμος προς το παρόν, καθώς έχει εμπιστοσύνη στην αγαπημένη του. «Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο». Τέλος, υπογραμμίζει: «Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει.

Ο Γιάννης Λυγνός αφού δέχθηκε αρκετά σχόλια στις φωτογραφίες του στο Instagram, τελικά αποφάσισε να προστατεύσει τον λογαριασμό του ύστερα από τα χθεσινοβραδινά πλάνα του Survivor με τα φιλιά Κουρεντή – Κατσαούνη, απενεργοποιώντας τα σχόλια.

Exit mobile version