Survivor Spoiler 10-1 – Ψηφοφορία: Ποια βγάζει στον… τάκο η Αθηνά Ευμορφιάδη;

Survivor Spoiler 10-1 – Ψηφοφορία: Οι Διάσημοι θα πάνε με 5 παίκτες στην αποψινή ψηφοφορία. Ποια είναι η παίκτρια που θα επιλέξει να βγάλει στον τάκο, η κάτοχος της ατομικής ασυλίας, Αθηνά Ευμορφιάδη; 

Οι εκτιμήσεις δίνουν και παίρνουν για ό,τι θα συμβεί αναφορικά με την πολύ κρίσιμη, λόγω ειδικών συνθηκών, ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο Survivor.

Αρχικά, διότι για πρώτη φορά θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση 7 παίκτες.

Και από αυτούς, οι 5 θα είναι Διάσημοι και οι 2 θα προέρχονται από τους Μαχητές, καθώς οι πληροφορίες μας θέλουν τους Κόκκινους να κερδίζουν την αποψινή δεύτερη ασυλία και τους Μπλε να πηγαίνουν ηττημένοι στο Συμβούλιο του Νησιού για την ανάδειξη 2 υποψηφίων για αποχώρηση.

Τι πρέπει να αναμένουμε, λοιπόν, απόψε;

Survivor Spoiler – Ψηφοφορία

Μετρημένα είναι τα κουκιά αναφορικά με την επιλογή της Αθηνάς Ευμορφιάδη, η οποία θα κληθεί απόψε να επιλέξει παίκτη ή παίκτρια για αποχώρηση, αφού είναι η κάτοχος της ατομικής ασυλίας.

Μετά από όσα προηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, το βράδυ της Κυριακής, είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι για την Αθηνά αποτελεί μονόδρομο η ανάδειξη της Ναυσικάς, ως υποψήφιας για αποχώρηση.

Θεωρούμε, λοιπόν, δεδομένο ότι οι Διάσημοι θα… κατεβούν στην ψηφοφορία Δευτέρας με Βαλάντη, Μυριέλλα, Ευριδίκη από την πρώτη διαδικασία της περασμένης εβδομάδας και Κωνσταντάρα, Ναυσικά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας απώλειας της πρώτης ασυλίας.

Υπενθυμίζουμε, ωστόσο, πως το τηλεοπτικό κοινό σήμερα θα μπορεί να ψηφίσει μόνο τον Κωνσταντάρα και τη Ναυσικά και όχι τους Βαλάντη, Μυριέλλα, Ευριδίκη, οι οποίοι έχουν κλειδώσει τις ψήφους που πήραν στην ψηφοφορία της περασμένης εβδομάδας.

Φυσικά, θα ψηφιστούν και οι δύο Μαχητές που θα βγουν υποψήφιοι απόψε.

Με τα δεδομένα, πάντως, που ήδη έχουμε δει όλα δείχνουν πως αυτήν την εβδομάδα πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει μέλος των Διασήμων από το Survivor.

Exit mobile version