Survivor Spoiler 9-1: Ποιοι κερδίζουν την 1η ασυλία σήμερα;

Survivor Spoiler 9-1: Χαμός… καλός στο Survivor. Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία; Το Dokari έχει τις απαντήσεις…

Σας το λέμε μέρες τώρα… Σας λέμε ότι το Survivor ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και διαπιστώνετε καθημερινά ότι τα ωραία είναι μπροστά…

Ο έρωτας του Γιώργου Κατσαούνη με τη Μυριέλλα Κουρεντή είναι πλέον και επίσημος με τους δύο να φιλιούνται στο στόμα, όπως θα δείτε και στο τρέιλερ και την Κουρεντή να ξεχνά, όπως φαίνεται στην κάμερα, τη σχέση που η ίδια έχει δηλώσει πως έχει στην Ελλάδα.

Οπότε, αντιλαμβάνεστε τι έχει να συμβεί αν… ξαφνικά λέμε, σκάσει στον Αγιο Δομίνικο ο σύντροφός της επί ελληνικού εδάφους. Οι αντιδράσεις της Μαριαλλένας όταν αντίκρισε τον Σάκη δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχουμε να δούμε αν ο Ατζούν πατήσει το κουμπί και ενεργοποιήσει τη μεγάλη βόμβα…

Εχουμε, όμως, καιρό γι’ αυτά…

Ας μείνουμε σε εκείνα που συμβαίνουν ήδη στο Survivor, με την Κουρεντή και τον Κατσαούνη να στρέφουν πλέον για τα καλά πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και τον Βαλάντη να… μην μπορεί να το διαχειριστεί, αν και μπερδεύεται πολύ το πράγμα, με τον Κωνσταντάρα να αποκαλύπτει ότι ο Βαλάντης τους κάνει πλάτες κρύβοντάς τους από τις κάμερες.

Βέβαια, τα παιδιά μόνο να κρυφτούν δεν θέλουν και φιλιούνται στο στόμα μέσα στο… παιχνίδισμα τους στο νερό, οπότε καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής ότι εδώ τα πράγματα είναι αρκετά πιο σοβαρά απ’ ότι αρχικώς είχε διαφανεί.

Survivor Spoiler πρωτη ασυλια

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια…

Πρώτη ασυλία σήμερα και το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Οι Διάσημοι έκαναν επιτέλους το δικό τους come back, νικώντας με 10-7 τους Μαχητές στο αγώνισμα επάθλου του Σαββάτου και έχοντας φάει το μελάκι τους, θα επιχειρήσουν σήμερα να πάρουν τη ρεβάνς και στην πρώτη ασυλία.

Θυμίζουμε, πως προέρχονται από δύο ήττες στις ασυλίες της περασμένης εβδομάδας, που έφεραν τον Βαλάντη, τη Μυριέλλα και την Ευριδίκη να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Και μπορεί να τη γλίτωσαν, λόγω της αποχώρησης του Χατζηγεωργίου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να υποστούν κι άλλη ήττα.

Από την άλλη πλευρά, οι Μαχητές δεν είναι διατεθειμένοι να απωλέσουν τα δικά τους κεκτημένα.

Τι θα δούμε να συμβαίνει σήμερα στο Survivor; Ποιοι θα κατακτήσουν την πρώτη ασυλία;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε ήδη συγκεντρώσει, υπάρχει αντίδραση και… απάντηση από την πλευρά των Μαχητών.

Ναι, οι Διάσημοι γνωρίζουν την ήττα στην πρώτη ασυλία και οι Μαχητές πανηγυρίζουν τη νίκη. Αρα, οι Διάσημοι πάνε σε ατομική ασυλία και ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου για αποχώρηση.

Καταλαβαίνετε ότι στην ψηφοφορία της Τρίτης θα συμμετέχουν τουλάχιστον 5 Διάσημοι, με τους τρεις να είναι οι Βαλάντης, Μυριέλλα και Ευριδίκη, που όμως δεν θα μπορούν να ψηφιστούν ξανά, αφού κρατάνε «κλειδωμένες» τις ψήφους από την πρώτη ψηφοφορία.

Θα επανέλθουμε εντός της ημέρας με το επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα για τον νικητή της πρώτης ασυλίας.

Exit mobile version