Survivor Spoiler 8-1: Προεόρτια ασυλιών! Αυτοί κερδίζουν σήμερα…

Survivor Spoiler 8-1: Επιστροφή με έπαθλο φαγητού για το Survivor! Ποιοι κατακτούν τη νίκη στο αποψινό αγώνισμα και παίρνουν ρεβάνς ενόψει των ασυλιών Κυριακής και Δευτέρας;

Προεόρτια αγωνισμάτων ασυλίας αποτελεί το αποψινό για το έπαθλο φαγητού με τους παίκτες των Μαχητών και των Διασήμων να… χαλαρώνουν στη συνέχεια στο Κουίζ και να προετοιμάζονται για τις δύο ασυλίες που θα φέρουν τα… πάνω κάτω στον Αγιο Δομίνικο.

Αλλωστε, για πρώτη φορά αυτήν την εβδομάδα πάμε σε ψηφοφορία με τουλάχιστον 6 υποψηφίους, εκ των οποίων ξέρουμε ήδη τους τρεις, που δεν θα μπορούν να ψηφιστούν εκ νέου, αλλά θα κρατήσουν τις ψήφους τους από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο λόγος για τον Βαλάντη, τη Μυριέλλα και τη Ευριδίκη που δεν θα μπορούν να ψηφιστούν εκ νέου από τους συμπαίκτες τους. Κρατάνε, λοιπόν και οι τρεις τις ψήφους τους από την περασμένη εβδομάδα και μαζί με τους νέους υποψηφίους και τις ψήφους που εκείνοι θα συγκεντρώσουν από τη νέα ψηφοφορία, θα αποχωρήσει τελικά εκείνος ή εκείνη που θα έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους από τις δύο ψηφοφορίες.

Ο ΣΚΑΪ το ανακοίνωσε επισήμως, λίγο το έχουν αντιληφθεί, αλλά δεν θα έχει διπλή αποχώρηση την ερχόμενη Τετάρτη… Ενας παίκτης θα αποχωρήσει, όποιος θα έχει τις λιγότερες θετικές ψήφους από τις δύο ψηφοφορίες.

Survivor Spoiler – Νικητής Επάθλου

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Σάββατο, Survivor και έπαθλο φαγητού. Κυριακή Ασυλία, Δευτέρα Ασυλία, Τρίτη… χαλάρωση με νέα αγωνίσματα και Τετάρτη έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση.

Αυτό θα είναι πλέον το πρόγραμμα των 5 επεισοδίων που θα βλέπουμε κάθε εβδομάδα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πρώτο έπαθλο συνδεδεμένο, είτε άμεσα είτε έμμεσα με το φαγητό για το Σάββατο και πλέον όλες οι πηγές συμφωνούν…

Οι Διάσημοι επιστρέφουν… Και σπάνε το αρνητικό τους σερί, απαντώντας δυναμικά στους Μαχητές με μια νίκη που σύμφωνα με πληροφορίες είναι… προάγγελος εξελίξεων ενόψει ασυλιών.

Κοινώς, έχουμε να δούμε ωραίες καταστάσεις στα επόμενα επεισόδια, ικανές να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μην αποκλείσετε, λοιπόν, να αρχίσει να γράφει και… 30άρια το Survivor στους δείκτες της τηλεθέασης.

Exit mobile version