Survivor Spoiler 8-1: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού;

Survivor Spoiler 8-1: Survivor και το Σάββατο από σήμερα! Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού;

Πάμε πλέον με 5 επεισόδια την εβδομάδα, καθώς το Survivor αποδεικνύεται για μια ακόμη χρονιά το πιο ισχυρό χαρτί του ΣΚΑΪ και στο κανάλι του Φαλήρου θέλουν να καλύψουν τα «σπασμένα» της φετινής σεζόν, μετά την παταγώδη αποτυχία του Big Brother και του Top Chef στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής περιόδου.

To Survivor είναι και πάλι εδώ και μπαίνει αισίως στην τρίτη εβδομάδα προβολής του, φορτσάτο και με προοπτική να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί βλέπει και φέτος το τηλεοπτικό κοινό να «αγκαλιάζει» το ριάλιτι επιβίωσης.

Η είσοδος των νέων παικτών που αναμένεται να ξεκινήσει από αυτήν την εβδομάδα, με τον Αρη Σοϊλέδη να εμφανίζεται ως ο πρώτος εκ των νέων Διασήμων που θα κάνει την εμφάνισή του στον Αγιο Δομίνικο, θα ενισχύσει και αγωνιστικά τους «Κόκκινους» και το όλο προϊόν σε επίπεδο τηλεθέασης. Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι οι φήμες δίνουν και παίρνουν για δύο ακόμη ονόματα που περιμένουν στη… γωνία για να μπουν στο Survivor. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη και την Κάτια Ταραμπάνκο, χωρίς η προοπτική συμμετοχής της δεύτερης να έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Survivor Spoiler – Νικητής επάθλου φαγητού

To Survivor επιστρέφει απόψε με έπαθλο φαγητού, ενώ Κυριακή και Δευτέρα θα δούμε τα δύο αγωνίσματα ασυλίας.

Πάμε στο αποψινό έπαθλο… Ποιοι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης; Οι Μαχητές προέρχονται από ένα εντυπωσιακό σερί τεσσάρων νικών στα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας και το μεγάλο ερώτημα δεν είναι άλλο από το αν θα καταφέρουν οι Διάσημοι να βάλουν ένα… φρένο, ώστε να γευτούν τη χαρά της νίκης. Βέβαια, απόψε πέρα από το αγώνισμα επάθλου υπάρχει και το κουίζ, οπότε κι εκεί θα προκύψει… έπαθλο για τους νικητές και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μοιρασιά.

Οι αρχικές πληροφορίες μας πληροφορίες που ήθελαν τους Μαχητές να επικρατούν στο αγώνισμα δεν επιβεβαιώνονται.

UPDATED INFO: Τα τελευταία νέα, κάνουν λόγο για ανατροπή και θέλουν τους Διασήμους να επιστρέφουν δριμύτεροι και να παίρνουν απόψε τη νίκη και στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού και στο κουίζ.

Θα περιμένουμε, ωστόσο, τις απαραίτητες τελικές επιβεβαιώσεις, οπότε θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση μόλις έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα.

Exit mobile version