Survivor Spoiler 5-1: Αυτή η παίκτρια… δεν αποχωρεί σήμερα! Κλειδωμένο!

Survivor Spoiler 5-1: Υπάρχει άγνωστος Χ για την αποψινή αποχώρηση, οπότε θα το ξεκινήσουμε ανάποδα…

Ο Βαλάντης έχει… ξεφύγει, είναι η αλήθεια και πλέον η παρουσία του στο Survivor προκαλεί θύελλα αντιδράσεων, καθώς εκφράζονται εναντίον του τραγουδιστή ουκ ολίγες απόψεις και κριτικές ακόμα και για απρεπή συμπεριφορά έναντι της Μυριέλλας Κουρεντή.

Το αποψινό επεισόδιο έχει αποχώρηση και πλέον αυτό που θα περιμένουμε να δούμε είναι αν θα προκύψει τελικά η οικειοθελής αποχώρηση του Βαλάντη.

Μάλλον, για να τα πούμε τα πράγματα ακριβώς με τ’ όνομά τους, δεν θα πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται πλέον από τους κανονισμούς και μάλιστα τιμωρείται με υψηλότατες ρήτρες, αλλά αποχώρηση για ιατρικούς λόγους.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφορικά με το τι έχει συμβεί με τα ιατρικά θέματα του Βαλάντη και αν όντως οι γιατροί άναψαν… κόκκινο για τη συνέχεια της παρουσίας του στον Αγιο Δομίνικο, πάμε να δούμε ποια είναι η παίκτρια που 100% δεν πρόκειται να αποχωρήσει σήμερα από το Survivor.

Φυσικά, δεν είναι άλλη από τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία βιώνει αυτή την ακραία συμπεριφορά από τον Βαλάντη, με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να την «αγκαλιάσει» και να τη στηρίζει με χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης στα Social Media.

Survivor Spoiler

Θεωρείστε δεδομένο, λοιπόν, πως η Μυριέλα Κουρεντή δεν αποχωρεί απόψε από το Survivor.

Το χειρότερο, βέβαια, είναι πως ο Βαλάντης δείχνει να ξεφεύγει ακόμη περισσότερο στο αποψινό επεισόδιο, όπως μπορείτε να δείτε και από το τρέιλερ που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα.

Θα επανέλθουμε εντός της ημέρας με το Spoiler για το τι τελικά θα συμβεί και ποιος από το δίδυμο Βαλάντης – Ευριδίκη θα τεθεί εκτός συνέχειας του Survivor…

Exit mobile version