Survivor spoiler: Η απίστευτη δήλωση του James Καφετζή για τον Γιωρίκα Πηλίδη

Survivor: Τον αγαπημένο του κοινού σχολίασε καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου ο πρώην παίκτης του ριάλιτι Τζέιμς Καφετζής.

Ο Γιώργος Πηλίδης ή αλλιώς Γιωρίκας έχει γίνει ήδη από τα πρώτα επεισόδια του Survivor ο αγαπημένος του κοινού και μάλιστα αρκετοί τον βλέπουν έως και το φαβορί για τον τελικό. ‘Ενας άλλος πρώην παίκτης και εξίσου αγαπημένος των τηλεθεατών, ο James Καφετζής, σχολίασε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha, την συμμετοχή στο reality επιβίωσης του γνωστού αθλητή, που αρκετούς όπως και εκείνον, τους εξέπληξε.

O James δήλωσε πως στεναχωριέται που βλέπει έναν Ολυμπιονίκη να συμμετέχει σε ένα τέτοιο τηλεοπτικό παιχνίδι για να βοηθήσει την καριέρα του. Το σχόλιό του αν και παραξένεψε αρκετούς, το δικαιολόγησε τουλάχιστον σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος του παιχνιδιού.

‘Οπως όλοι ξέρουμε οι αμοιβές που παίρνουν οι διάσημοι ανα εβδομάδα, δεν είναι ευκαταφρόνητες. «Στεναχωριέμαι που βλέπω έναν Ολυμπιονίκη να παίρνει μέρος σε ένα τέτοιο παιχνίδι» είπε ο James αλλά στη συνέχεια δικαιολογήθηκε λέγοντας πως καταλαβαίνει πως το κάνει για να βοηθήσει την αθλητική του καριέρα και ρισκάρει, ακόμη και να τραυματιστεί στο παιχνίδι.

Exit mobile version