Survivor spoiler: Το lockdown, ο Τριαντάφυλλος και η συνταγή της επιτυχίας

Survivor spoiler: Αδιαμφισβήτητα πρωταγωνιστής της περυσινής τηλεοπτικής σεζόν ήταν η ναυαρχίδα της Acun Media, το Survivor. 

Οι επικές «μάχες» ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τους υπόλοιπους, όπως και οι «κατεγραμένες» ατάκες «φωτιά» του τραγουδιστή άφησαν τη δική τους Ιστορία στις εξωτικές παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας. Ενώ η είσοδος του πρώην στην ήρεμη ζωής της Μαριαλένας συνέβαλε τόσο στα νούμερα του παιχνιδιού όσο και στην επανένωση του πρώην ζευγαριού στην πραγματική ζωή.

Φέτος σίγουρα στο Φάληρο αναζητούν μία παρόμοια φόρμουλα που θα καταφέρει να πλησιάσει – γιατί όχι – και να ξεπεράσει την τρομερή επιτυχία που σημείωσε το ριάλιτι επιβίωσης. Φάνηκε άλλωστε ότι οι αθληταράδες και τα γυμνασμένα – και οσονούπω ηλιοκαμένα – κορμιά δεν μιλούν στις καρδιές και στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών. Άρα, θα πρέπει να βρεθεί κάτι παρόμοιο, ένας Τριαντάφυλλος που θα φέρει τα πάνω κάτω στις καλύβες Διασήμων – Μαχητών ή ένα ειδύλλιο ήδη… φτιαγμένο ή μία εντελώς καινούρια συνταγή που δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν.

Βέβαια, κάπου εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε ότι λιθαράκι στην επιτυχία του παιχνιδιού έβαλε και λίγο η πανδημία και το lockdown, αφού όσο δεν πίναμε ποτό τόσο ξεδίναμε μπροστά από την οθόνη και την περιπέτεια 20 περίπου Ελλήνων στα ξένα.

Exit mobile version