Survivor Spoiler 5/4: Τριαντάφυλλος – Παππάς! Μαζί στην καλύβα, μαζί και στον «τάκο»…

Survivor Spoiler 5/4: Δεν προέκυψε τυχαία η αλλαγή στη σύνθεση των ομάδων του Survivor από τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Με το «καλημέρα» υποψήφιοι για αποχώρηση το δίδυμο Τριαντάφυλλος – Παππάς…

Η παραγωγή του Survivor «διέγνωσε» την πλέον κατάλληλη στιγμή την «κόπωση» του τηλεοπτικού κοινού, από τη μετατροπή του ελληνικού Survivor σε κάτι από «Big Brother», με παίκτες να σαμποτάρουν τα αγωνίσματα με μόνο σκοπό να «εκδικηθούν» συμπαίκτες για να τους ωθήσουν στην έξοδο, με καθαρά εξωαγωνιστικά κριτήρια.

Η «εποχή» που η κλίκα Κατσούλη – Παππά έκανε ό,τι ήθελε στο Μπλε στρατόπεδο περνά ανεπιστρεπτί, με τη «μετακόμισή» τους στην Κόκκινη ομάδα.

Και αυτό που πλέον απομένει να δούμε είναι την αλλαγή συμπεριφοράς των δύο παικτών, όχι με τις δηλώσεις και τις… ομιλίες του, όπως αυτή του Παππά για το γύρισμα της μπιφτέκας, αλλά με τη στάση τους στη διαδικασία της αποψινής ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από τον Αγιο Δομίνικο, οι υποψήφιοι που θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ της Τετάρτης είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς.

Ασφαλώς και πρόκειται για ένα απόλυτα λογικό σενάριο, όμως το μόνο που μένει να διαλευκανθεί και θα το μάθουμε απόψε με την προβολή του επεισοδίου και της διαδικασίας ψηφοφορίας, είναι ο τρόπος που θα βγουν στον τάκο τα δύο φιλαράκια.

Ο Τριαντάφυλλος έχει δεδομένες τις ψήφους από Καρολίνα, Νικολέττα, Ηλία και Ασημακόπουλο, όπερ σημαίνει πως από τη δική του ψήφο και των υπόλοιπων τριών (Κατσούλης, Ελευθερίου, Παππάς), προκύπτει τουλάχιστον μία διαφοροποίηση, τέτοια που τον καθιστά πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση θα είναι ο Αλέξης Παππάς από την Κόκκινη ομάδα. Και αυτό σημαίνει πως τα πράγματα αρχίζουν να «σφίγγουν» επικίνδυνα για τους δύο «κολλητούς» που βρίσκονται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού με το «καλημέρα» της επανασύνδεσής τους υπό την ίδια «σημαία».

Ομως, όλα θα εξαρτηθούν, για το αν θα μείνει ή θα φύγει κάποιος από τους Τριαντάφυλλο – Παππά, από το ποιος ή ποιοι θα είναι στη λίστα των υποψηφίων αποχώρησης μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Dokari.gr για να έχετε πάντα την πιο έγκαιρη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο Survivor, που μπαίνει για τα καλά σε τροχιά πλήρους ανασύνταξης, ώστε να επανακάμψει και στα ποσοστά τηλεθέασης, αφού την Κυριακή «ζορίστηκε» για τα καλά με αντίπαλο τον Σιωπηλό Δρόμο που έκανε θεαματική πρεμιέρα στο MEGA.

Exit mobile version