Survivor Spoiler 29/3: Αυτοί είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας (vid)

Survivor Spoiler 29/3: Η Ενωση Μπλε και Κόκκινων είναι γεγονός πλέον, το πάρτι και οι ξέγνοιαστες στιγμές αποτελούν παρελθόν και σήμερα το μενού έχει πρώτη μάχη ασυλίας. Ποια ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης;

Το κλίμα -φαινομενικά τουλάχιστον- μεταξύ των παικτών, τόσο στις τάξεις της Κόκκινης, όσο και σε εκείνες της Μπλε ομάδας δείχνει να αποκαθίσταται.

Φυσικά, δεν σημαίνει αυτό πως Παππάς, Κατσούλης, Μαριαλένα, Ελευθερία και Χριστίνα δεν θέλουν να ξεφορτωθούν και έναν εκ των ΚαφετζήΜπάρτζη, στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Ομως, οι δύο «κολλητοί», προερχόμενοι από τον περίπατο που έκαναν μαζί με την Αννα Μαρία επί των Κόκκινων στο έπαθλο επικοινωνίας, είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν πάση θυσία την παρουσία τους στο Survivor.

Γνωρίζουν, όμως, πως όλα θα εξαρτηθούν από τη μαχητικότητα του Κατσούλη (αν αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του) και του Αλέξη Παππά, ενώ και η Ελευθερία υποσχέθηκε… νίκες, αφού άφησε κι αυτή να εννοηθεί πως είχε μειωμένη απόδοση για να σπάσει η κλίκα των τριών και να αποχωρήσει η Αννα Μαρία.

Από την άλλη πλευρά οι Κόκκινοι, όσο κι αν στο πάρτι φάνηκαν να τα… βρίσκουν με τον Τριαντάφυλλο, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως σε περίπτωση ήττας τους στην πρώτη ασυλία, θα είναι ο Ντάφι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο οι Μπλε έχουν το μεγάλο προβάδισμα σήμερα για την κατάκτηση της νίκης στην πρώτη μάχη για την ασυλία.

Θα επανέλθουμε μόλις έχουμε το επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα.

Exit mobile version