Survivor: Έγινε τελικά ή όχι σεξ στην μπλε ομάδα; Ιδού η απάντηση

Survivor spoiler: Πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν περί ερωτικών περιπτύξεων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία παρέμεινε για λίγες μόνο εβδομάδες στο παιχνίδι, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο και απάντησε στο ερώτημα αν υπήρξε ή όχι ερωτική επαφή παικτών στο ριάλιτι.

Αναφορικά με το «φλερτ» Αλέξη Παππά και Ελευθερίας Ελευθερίου τόνισε πως δεν υπήρξε ερωτική προσέγγιση ούτε από την πλευρά της Ελευθερίας ούτε από τη μεριά του Αλέξη.

«Ξέρω ότι ο Αλέξης είπε για την Ελευθερία ότι τον έλεγε “αγάπη μου” και “άντρα μου”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον έβλεπε ερωτικά. Όταν ο Αλέξης είπε αυτά τα πράγματα στην καλύβα, η Ελευθερία σοκαρίστηκε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε αυτή την εντύπωση για εκείνη. Και επειδή το συζήτησα μαζί της, μου είπε ότι δεν υπήρχε καν τέτοια σκέψη στο μυαλό της. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού ο Αλέξης είχε κάτι πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσε να γνωρίζει τι συμβαίνει και στην προσωπική ζωή της Ελευθερίας».

Στο θέμα σεξ… η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν κατηγορηματική:

«Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε σεξ στο Survivor. Και θα σου εξηγήσω γιατί. Όταν είσαι άπλυτος, άλουστος, νηστικός, άυπνος, το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να φλερτάρεις, πόσω μάλλον να κάνεις σεξ. Είναι τόσο ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες που από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις τον άλλον ως άντρα ή ως γυναίκα», κατέληξε.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version