Survivor Spoiler 11/2: Επρεπε να αποβληθούν Κρις και Αλέξης από την Μπλε ομάδα; (vid)

Survivor Spoiler 11/2: Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς το έσκασαν από την Μπλε παραλία και για 4 ώρες αναζητούσαν τροφή σε κοντινό ξενοδοχείο, κάνοντας άνω – κάτω το Survivor.

Το περιστατικό κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρό απ’ την παραγωγή για να μη δοθεί στη δημοσιότητα, αφού ο κίνδυνος που αψήφησαν οι δύο παίκτες για να ρισκάρουν τα πάντα, έπρεπε να αποτελέσει έναν παραδειγματισμό προς όλους, προκειμένου να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό στο μέλλον.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες και αν το Survivor βρισκόταν στην έναρξή του, οι δύο παίκτες θα είχαν ήδη αποβληθεί.

Καθώς, όμως, η Μπλε ομάδα έχει ήδη αποδυναμωθεί σοβαρά και οι δύο παίκτες αυτοί είναι από τα δυνατά της χαρτιά, η παραγωγή έκρινε πιο δίκαιο να προβεί σε μια ποινή – χάδι, μειώνοντας κατά 20% τα αποθέματα τροφής που θα λάβουν οι Μπλε για τη νέα εβδομάδα (από 10% για κάθε παίκτη) και αφαιρώντας το δικαίωμα σε περίπτωση νίκης των Μπλε στα δύο επόμενα αγωνίσματα, να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού ο Κρις και ο Αλέξης.

Δίκαιη ή άδικη για τους υπόλοιπους παίκτες των Μπλε, αυτή είναι η απόφαση της παραγωγής και αυτήν ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.
Βέβαιο, θεωρείται πως το επεισόδιο αυτό δεν θα περάσει ανώδυνα για τη Μπλε ομάδα και η συνέχεια θα πρέπει να αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για όσα συμβαίνουν στο Survivor.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version