Κοντοσούβλι: Τα μυστικά για μαρινάδα και ψήσιμο (vid)

Δεν είναι λίγοι όσοι προτιμούν το κοντοσούβλι αντί για αρνί ή κατσίκι το Πάσχα...

Στο βίντεο θα δείτε έναν επιβεβαιωμένα ιδανικό τρόπο για να πετύχετε το τέλειο μαρινάρισμα στο χοιρινό σας και να έχετε το σωστό αποτέλεσμα στο ψήσιμο.

Εξτρα πληροφορία: Μπορείτε να δοκιμάσετε και το ανάμικτο κοντοσούβλι με αρνί και χοιρινό, περνώντας εναλλάξ τα κομμάτια στη σούβλα σας.

Το αποτέλεσμα θα σας τρελάνει…

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ Μαρινάρισμα και ψήσιμο by "Ψητούρα Club"

Ολες οι ειδήσεις στο Dokari.gr.

Πηγή φωτογραφίας – depositphotos.com

Exit mobile version