Μετά το κουβέρ και η μουσική. Τίποτα δεν είναι τελικά δωρεάν σε αυτή τη ζωή.
Ένας εστιάτορας στη Νάξο, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, βρήκε τη λύση να βγάζει τα έξοδα της ορχήστρας που φέρνει στο κατάστημά του.
Με απλές διαδικασίες μετακύλησε το κόστος της ορχήστρας απευθείας στον πελάτη και στον λογαριασμό του.
Δυο άτομα, λοιπόν, πλήρωσαν 58,5 ευρώ για το φαγητό τους και, όταν ζήτησαν τον λογαριασμό, ο σερβιτόρος τους έφερε το δελτίο παραγγελίας, όχι όμως και την απόδειξη. Παρατηρώντας προσεχτικά τις χρεώσεις στο δελτίο παραγγελίας, εντόπισαν ανάμεσα στις γαριδομακαρονάδες και τους κολοκυθοκεφτέδες, μια ομολογουμένως ασυνήθιστη χρέωση.
Η επιχείρηση τους είχε χρεώσει μέχρι και την ζωντανή ορχήστρα από 2,5 ευρώ το άτομο, ήτοι 5 ευρώ στο σύνολο.
Αναζητώντας κριτικές για το συγκεκριμένο εστιατόριο στο tripAdvisor διαπιστώσαμε ότι η χρέωση της ζωντανής μουσικής είναι σύνηθες φαινόμενο για το εστιατόριο, το οποίο κατά τα άλλα σερβίρει εξαιρετικό φαγητό.