Πάτρα: Μυστήριο και συμπτώσεις με τις ημερομηνίες θανάτων των κοριτσιών

Έναν από τους πιο δύσκολους γρίφους των τελευταίων ετών προσπαθούν λύσουν οι Αστυνομικοί που ερευνούν τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Και ενώ οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να ρίξουν φως στο μυστήριο με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας, νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το MEGA, ερωτήματα προκαλούν τα βίντεο που έχει τραβήξει η 33χρονη μητέρα των κοριτσιών, τα οποία άφησαν ξαφνικά την τελευταία τους πνοή, από ανεξήγητη μέχρι στιγμής αιτία, καθώς όσοι τα έχουν δει, αναφέρουν πως δεν απεικονίζεται ούτε ο τρόπος, αλλά ούτε και ο χρόνος έναρξης των επεισοδίων.

Και αυτό γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια μετά την έναρξή τους, κάτι που προκάλεσε τον προβληματισμό των γιατρών, οι οποίοι θέλησαν μάλιστα να βάλουν κάμερες στον χώρο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, αφού η υγεία της επιδεινωνόταν μόνο όταν βρισκόταν σε μονόκλινο δωμάτιο και όχι στη ΜΕΘ.

Πάτρα: Οι ημερομηνίες – μυστήριο

Παράλληλα, καθοριστικής σημασίας είναι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές για τη χρονική σειρά μερικών συμβάντων, προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποια σύνδεση ή πρόκειται απλά για μία ακόμη ανατριχιαστική σύμπτωση…
Συγκεκριμένα:

Στις 20 Απριλίου 2021 αποχωρεί ο σύζυγος από την οικογενειακή κατοικία στην Πάτρα, λόγω οικογενειακών προστριβών.

Στις 21 Απριλίου 2021 πεθαίνει με αιφνίδιο τρόπο η 7 μηνών Ίριδα.

Στις 6 Απριλίου 2021 γίνονται συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στο ζευγάρι, ενώ στις 7 Απριλίου 2021 το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειας.

Στις 8 Απριλίου 2021 εισάγεται η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ στις 11 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα παθαίνει ανακοπή, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας βρισκόταν δίπλα στην Τζωρτζίνα και στη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της, μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version