Κάθε Τσικνοπέμπτη όλες οι γωνιές του Αγρινίου, μετατρέπονταν σε μία μεγάλη ψησταριά με την πόλη να μυρίζει… κοψίδια.
Όλα τα μαγαζιά έβγαζαν ψησταριές στο δρόμο που κατακλυζόταν από κόσμο, με το φαγοπότι να κρατά έως αργά το βράδυ.
Οι συνθήκες φέτος δεν μπορούσαν να επιτρέψουν κάτι τέτοιο.
Όμως κάποιοι έσωσαν την παράδοση. Mε έξυπνες λύσεις, βρήκαν τρόπο να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη.
Η καλύτερη όμως ήταν στα Παραβόλα, όπου οδηγός αγροτικού φόρτωσε την ψησταριά και περιφερόταν, σκορπίζοντας παντού χαμόγελα και τσίκνα.
Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο. Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.
Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.
Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest