O Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τη γνωστή στιχουργό, Ρεβέκκα Ρούσση. Μαζί με τον σεφ, δημιουργούν δύο μοναδικά πιάτα, το πρώτο με Αβγοτάραχο Μεσολογγίου και το δεύτερο με Ελληνικές Τρούφες.
Υλικά συνταγής για 2 άτομα:
Για την «καρμπονάρα»
- 250 γρ. ζυμαρικά cappellini
- 15 λεπτές φέτες αβγοτάραχο Μεσολογγίου
- 1 κ.σ. άνηθος
- 2 κρόκοι αβγών
- 100 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη
- Ξύσμα από 1 μοσχολέμονο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
- Ελαιόλαδο
- Αβγοτάραχο Μεσολογγίου τρίμμα
- Φρεσκοτριιμμένο πιπέρι
Δείτε την υλοποίηση της συνταγής, βήμα – βήμα