O Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τη γνωστή στιχουργό, Ρεβέκκα Ρούσση. Μαζί με τον σεφ, δημιουργούν δύο μοναδικά πιάτα, το πρώτο με Αβγοτάραχο Μεσολογγίου και το δεύτερο με Ελληνικές Τρούφες.
Υλικά συνταγής για 2 άτομα:
Για την «καρμπονάρα»
- 250 γρ. ζυμαρικά cappellini
- 15 λεπτές φέτες αβγοτάραχο Μεσολογγίου
- 1 κ.σ. άνηθος
- 2 κρόκοι αβγών
- 100 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη
- Ξύσμα από 1 μοσχολέμονο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
- Ελαιόλαδο
- Αβγοτάραχο Μεσολογγίου τρίμμα
- Φρεσκοτριιμμένο πιπέρι
Δείτε την υλοποίηση της συνταγής, βήμα – βήμα
Ακολουθήστε το dokari.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play