Καρμπονάρα με αβγοτάραχο Μεσολογγίου (vid)

Καρμπονάρα με αβγοτάραχο Μεσολογγίου (vid)

O Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τη γνωστή στιχουργό, Ρεβέκκα Ρούσση. Μαζί με τον σεφ, δημιουργούν δύο μοναδικά πιάτα, το πρώτο με Αβγοτάραχο Μεσολογγίου και το δεύτερο με Ελληνικές Τρούφες.

Υλικά συνταγής για 2 άτομα:

Για την «καρμπονάρα»

  • 250 γρ. ζυμαρικά cappellini
  • 15 λεπτές φέτες αβγοτάραχο Μεσολογγίου
  • 1 κ.σ. άνηθος
  • 2 κρόκοι αβγών
  • 100 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη
  • Ξύσμα από 1 μοσχολέμονο
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
  • Ελαιόλαδο
  • Αβγοτάραχο Μεσολογγίου τρίμμα
  • Φρεσκοτριιμμένο πιπέρι

Δείτε την υλοποίηση της συνταγής, βήμα – βήμα