Ανοιξη μέχρι την Τετάρτη! Χειμώνας και χιόνια από την Πέμπτη. Προειδοποίηση Αρναούτογλου…

Θα είναι σαν να μπαίνει η Ανοιξη… Οχι, δεν αναπολούμε το τραγούδι της Σοφίας Βόσσου, αλλά αυτή είναι η ατάκα που επέλεξε ο Σάκης Αρναούτογλου για να προλογίσει τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στη χώρα μας τις πρώτες μέρες του Γενάρη.

Ο χειμώνας, όμως, καραδοκεί και από το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται να μπουν και στη χώρα μας πολύ ψυχρές αέριες μάζες, ικανές να επαναφέρουν τον χειμώνα και να προκαλέσουν αισθητότατη πτώση της θερμοκρασίας, ενώ στα βόρεια θα ξεκινήσουν από τις βραδινές ώρες, να εμφανίζονται ξανά χιονοπτώσεις.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει πως από την Πέμπτη μπαίνουμε σε μια νέα φάση με αρκετό κρύο και χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερα υψόμετρα.

Μέχρι την Τετάρτη, πάντως, θα επικρατήσουν σχεδόν ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες. Μάλιστα, την Τετάρτη θα υπάρξουν περιοχές της χώρας, στα κεντρικά και νότια, που δεν αποκλείεται η θερμοκρασία να προσεγγίσει ακόμα και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε στην γκάλερι τους προγνωστικούς χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου:

Δείτε το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου και όλη την ανάλυσή του για την ψυχρή εισβολή που αναμένεται στη χώρα μας, με πολικής προέλευσης αέριες μάζες, από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης:

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Exit mobile version