Σκληρά βίντεο: Μέλος συμμορίας πυροβολεί εξ’ επαφής γυναίκα αστυνομικό

ΠΡΟΣΟΧΗ, εικόνες σκληρής βίας

Στη δημοσιότητα δόθηκε σοκαριστικό βίντεο που δείχνει μέλος συμμορίας να πυροβολεί αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε στο Σαν Φερνάντο τον περασμένο Ιούλιο και το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Λος Άντζελες. Σε αυτό η γυναίκα αστυνομικός πλησιάζει στο αυτοκίνητο τον οδηγό, ο οποίος είναι ο Ρίτσαρντ Μεντόζα, γνωστό μέλος συμμορίας στην περιοχή.

Αφού πρώτα η γυναίκα τον ενημερώνει να βγει από το αυτοκίνητο, τότε η εκείνος το κάνει και την πυροβολά στα πόδια εξ’ επαφής.

Στο δεύτερο βίντεο η σκηνή έχει καταγραφεί από τον δεύτερο αστυνομικό που συμμετείχε στον έλεγχο και ο οποίος βρισκόταν από την πλευρά του συνοδηγού. Όταν βλέπει και ακούει τους πυροβολισμούς τότε ανοίγει και αυτός πυρ με τη σειρά του κατά του Μεντόζα.

Η αστυνομικός τραυματίστηκε στα πόδια από τα πυρά με τον Μεντόζα να αφήνει λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή από τα πυρά που δέχθηκε στο κεφάλι και τον κορμό.

«Με τη βοήθεια του Θεού η συνάδελφος γλίτωσε» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες συμπληρώνοντας ότι «οι αστυνομικοί όταν βρίσκονται σε τέτοιες καταστάσεις πάντα ανησυχούν και αυτό οι πολίτες πρέπει να το γνωρίζουν».

Exit mobile version