Λευκός καρχαρίας «περιφέρεται» κάτω από σέρφερ χωρίς να τον καταλάβουν (video)

Απίστευτα είναι τα πλάνα.

Βόλτες… κάτω από μία παρέα σέρφερ φαίνεται πως… κόβει ένας λευκός καρχαρίας, χωρίς να κάνει… αισθητή την παρουσία του. Αυτό αποκαλύφθηκε σ’ ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζει τους κινδύνους που κρύβονται κάτω από την θάλασσα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Mirror» το βίντεο ανήκει σ’ ένα μικρό παιδί, το οποίο είχε σηκώσει ένα drone, μια και του αρέσει να παρατηρεί την φύση από ψηλά. Το περιστατικό έγινε στον κόλπο Πλέτενμπεργκ που βρίσκεται στην δυτική επαρχία στην Νότια Αφρική.

Στα πλάνα φαίνεται μία παρέα που αποτελούταν από έξι σέρφερ και ένας που κάνει κανό να βρίσκονται στην… αναζήτηση ενός καλού κύματος. Ο λευκός καρχαρίας κινείται με τρομερή ταχύτητα κάτω από τους ανθρώπους, χωρίς κανένας να μπορεί να τον εντοπίσει.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της περιοχής, στο σημείο που ήταν οι παρέα των σέρφερ, ο βυθός είχε μόλις έξι μέτρα βάθος, ενώ δύο από αυτούς φαίνεται πως κατάφεραν να «πιάσουν» ένα κύμα και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα προς την παραλία. Λίγο αργότερα, ο άνδρας που ήταν στο κανό φαίνεται πως εντόπισε το πτερύγιο του καρχαρία.

Το παιδί που τράβηξε το βίντεο, μόλις αντιλήφθηκε τον κίνδυνο ειδοποίησε τον πατέρα του, ο οποίος επικοινώνησε με τις αρμόδιες αρχές, που έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους σέρφερ να βγουν από το νερό με προσοχή και ασφάλεια.

«Συνήθως πετάμε το drone για να καταγράψουμε τη φύση και είδα τον καρχαρία και το ακολούθησα. Όταν είδα πόσο κοντά ήταν στους σέρφερ, το είπα στον μπαμπά μου. Ο καρχαρίας κινούνταν πολύ γρήγορα και ήταν πραγματικά τρομακτικό. Δεν ήξερα τι να κάνω και απλώς συνέχισα να τραβάω», ήταν μερικά από τα λόγια του μικρού παιδιού.

Δείτε τα απίστευτα πλάνα…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες; Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (vid)

Αυτοκίνητο βγάζει… φλόγες από κάτω – Δεν υπάρχει αυτό που έγινε (video)

Πήρε τις φλούδες από τις μπανάνες και τις έβαλε στον κήπο – Δείτε γιατί (photos)

Exit mobile version