Εικόνες ΣΟΚ: Μητέρα πέταξε το δίμηνο μωρό της στο πάτωμα γιατί τσακώθηκε με τον εραστή της (video)

Προσοχή σκληρές εικόνες.

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που έρχονται από τον άγριο καυγά που είχε μία μητέρα με τον εραστή της, με την πρώτη να πετάει το δίμηνο βρέφος με δύναμη στο έδαφος. Μάλιστα, το παιδί εισήχθη άμεσα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προκειμένου να εξεταστεί και να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό τραυματισμό και αν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της Ρουμανίας, το περιστατικό έγινε στην πόλη Τιμισοάρα με… πρωταγωνιστές μία 21χρονη Ιταλίδα και έναν 38χρονο Ρουμάνο, οι οποίοι ήταν ζευγάρι και απέκτησαν το μωρό, πριν από περίπου δύο μήνες σε νοσοκομείο της Ρουμανίας. Μάλιστα, λόγω της πανδημίας, η κοπέλα δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Λομβαρδία και έμενε σε ξενοδοχείο, με τα έξοδα να πληρώνονται από τους γονείς της.

Όπως κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά, όταν η 21χρονη πέταξε με δύναμη το δίμηνο βρέφος στο έδαφος. Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα οι αρχές, οι οποίες συνέλαβαν την κοπέλα, ενώ το παιδί μπήκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Νευροχειρούργος διαπίστωσε πως έχει τραύμα στον εγκέφαλο, την στιγμή που ο 38χρονος Ρουμάνος πατέρας του είναι συνέχεια δίπλα του.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version