Εκλογές 2019: Το μήνυμα του Σάκη Αρναούτογλου προς τους Ελληνες ψηφοφόρους για την κλιματική αλλαγή (Photo)

Μία μόλις εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, ο Σάκης Αρναούτογλου στέλνει προς όλους τους Ελληνες ψηφοφόρους το δικό του μήνυμα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την υποψήφιότητά του για μια θέση στην Ευρωβουλή.

Από την πρώτη στιγμή που γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του με το ΚΙΝΑΛ, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ έχει ξεκαθαρίσει πως μοναδικός του στόχος και… υποχρέωση έναντι των Ελλήνων, που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει την ψήφο μας, ήταν η ευαισθητοποίηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης και η δράση της για την κλιματική αλλαγή.

Και αυτό επαναλαμβάνει στο προεκλογικό του μήνυμα, με το οποίο ευχαριστεί τους χιλιάδες των υποστηρικτών του για την καθημερινή τους συμπαράσταση.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει πολιτικός. Και αυτό τον καθιστά αυτή τη στιγμή μεγάλο φαβορί έναντι των υπολοίπων υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ για να διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις μια θέση στο ευρωκοινοβούλιο. Γι’ αυτό και πολλοί πιστεύουν ότι το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των ευρωεκλογών.

Διαβάστε αναλυτικά όσα τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου:

Φίλες και φίλοι: Η προεκλογική περίοδος φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την ΥΠΟΜΟΝΗ σας αλλά και για την ΔΥΝΑΜΗ που μου δίνετε καθημερινά μέσα απο τα μηνύματά σας!

Η έγκαιρη εφαρμογή των στρατηγικών προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή (που εμπεριέχει και πολιτική αλλά και οικονομία) είναι αναγκαία για τη χώρα μας και θα πρέπει χρησιμοποιηθεί ενεργά και με τέτοιον τρόπο ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο και οι όποιες ευκαιρίες ανάπτυξης που αναμένεται να προκύψουν.

Οι ηθικές εκκλήσεις και μόνο όσον αφορά στην Κλιματική Αλλαγή δεν νομίζω ότι μπορούν να τονώσουν τις όποιες δράσεις προς σ’ αυτήν την κατεύθυνση.

Η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας θα πρέπει να επικεντρωθεί και στον εντοπισμό εκείνων που αμφισβητούν τις επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής, βελτιώνοντας τους κώδικες επικοινωνίας πάνω στο θέμα αυτό και μέσα στην ίδια την κοινωνία, ενώ θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και αποκλίνουσες απόψεις και αξιολογήσεις.

Οσον αφορά στα δελτία καιρού:
Κλίμα και καιρός πάνε μαζί και δεν πρόκειται να σταματήσουν..

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής – ΚΙΝΑΛ

Exit mobile version