Απίστευτο σκάνδαλο! Ρεπόρτερ ήταν σε live μετάδοση και πίσω πέρασε η ερωμένη του (photos+video)

Πλέον όλοι ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το σκάνδαλο με τις καυτές αποκαλύψεις ενός δημοσιογράφου, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έπαθε, την ώρα που ήταν σε live μετάδοση από το σπίτι του και πίσω του πέρασε η ερωμένη του, με ελαφριά ένδυση.

Το περιστατικό έγινε στην Ισπανία, με τον Αλφόνσο Μέρλος να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο δημοσιογράφος και μοντέλο είναι διάσημος στην χώρα του και την προηγούμενη εβδομάδα έδινε μία συνέντευξη μέσω skype. Αυτό όμως που δεν είχε υπολογίσει ήταν οι αποκαλύψεις που θα έρχονταν τα επόμενα λεπτά και θα τον έκαναν νούμερο ένα θέμα συζήτησης.

Βλέπετε, κατά τη διάρκεια της live συνέντευξης, πίσω του εμφανίστηκε μία γυναικεία φιγούρα, η οποία όμως δεν ήταν της συντρόφου του, Μάρτα Λόπεθ, που είναι γνωστή από την συμμετοχή της στο Big Brother της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου, αλλά της Αλεξία Ρίβας, που είναι επίσης δημοσιογράφος.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τα social media πήραν… φωτιά και πολλοί ήταν αυτοί που κατέκριναν τον Αλφόνσο Μέρλος, ενώ η Μάρτα Λόπεθ έδωσε ουκ ολίγες συνεντεύξεις, στις οποίες χρησιμοποίησε «σκληρή γλώσσα» για τον… πρώην της, μια και ανακοίνωσε πως τον χωρίζει!

Δείτε το βίντεο αλλά και τις γυναίκες του Μέρλος στην gallery που ακολουθεί…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version