Το ψάρεμα έχει άπειρα μυστικά, όμως το πιο σημαντικό έχει να κάνει με το σωστό δόλωμα…
Και για όσους γνωρίζουν, το ψάρι… ψάρι θα φάει, γι’ αυτό και η φρίσσες είναι -κατά παράδοση- το αγαπημένο και ίσως το πιο πετυχημένο δόλωμα των επαγγελματιών ψαράδων για τα παραγάδια τους.
Πάμε στο βίντεο να δούμε, ωστόσο, το πώς μπορούν να δολώσουν σωστά τη φρίσσα (σ.σ. μεγάλη σαρδέλα, μανοσαρδέλα) και οι ερασιτέχνες ψαράδες, με χρήση πολυάγκιστρου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play