Δεν φαντάζεστε ποιο ριάλιτι σχέσεων επιστρέφει στον ΣΚΑΪ!

Τι σκέφτονται στο κανάλι του Φαλήρου.

Σε αναζήτηση ψυχαγωγικών προγραμμάτων είναι ο ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου αλλάζει ρότα τη νέα σεζόν εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά του με ελληνικές σειρές. Θυμίζουμε ότι τη νέα σεζόν θα προβάλλονται τόσο το «Λόγω Τιμής» όσο και οι «Οκτώ Λέξεις»του Ανδρέα Γεωργίου.

Ωστόσο στο κανάλι θα υπάρχουν και τη νέα σεζόν πινελιές ριάλιτι στο πρόγραμμά του. Η συνεργασία με τον Acun Ilicali μπορεί να βρίσκεται στον «αέρα» αφού οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη ωστόσο το κανάλι του Φαλήρου ψάχνεται.

Έτσι οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να επαναφέρουν ένα ριάλιτι από το παρελθόν.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr, στον ΣΚΑΪ σκέφτονται να εντάξουν το ριάλιτι σχέσεων «Αγρότης Μόνος Ψάχνεις» που μεταδόθηκε στον ALPHA πριν από περίπου μία δεκαετία με δεκαετία με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου. Στο ριάλιτι διαγωνίζονται αγρότες, αλλά μέσα από τη συμμετοχή τους θέλουν να βρουν τη σύντροφο για να ζήσουν μαζί στην ύπαιθρο, κοντά στη φύση!

Το ριάλιτι μπορεί να μεταδόθηκε μόλις για μία σεζόν στην Ελλάδα ωστόσο συνεχίζει με ιδιαίτερη επιτυχία στο εξωτερικό. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που οδήγησαν τους ιθύνοντες του σταθμού σε αυτή την απόφαση.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version